Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartsunk szünetet! Mit jelent?
A barátom azt mondta, hogy ne találkozzunk a hétvégén (ami most jön), hanem most tartsunk egy kis szünetet! Egyébként általában csak hétvégén szoktunk találkozni... Azt mondta, hogy szeretne egy kicsit a haverokkal lenni, meg hogy nekem is lesz más dolgom...
Nekem ez tök rosszul esett. Azt mondta, hogy imád, és bújósabb volt, mint valaha, de akkor vagy én vagyok a hülye, vagy borzasztóan fogalmaz... Ha nem ér rá, akkor mondja azt, hogy most mindkét nap mást szeretne csinálni, de nálam a tartsunk szünetet a "k*vára unlak, jó lenne egy kicsit nélküled is lenni, bár amúgyis alig találkozunk, de most hagyj békén"-t jelenti...
Vélemények?
Tök rosszul esett, sírhatnékom volt egész hétvégén, és nem érti, hogy ez a bajom, mert ő azt mondta, hogy most mást szeretne csinálni, stb... Én meg úgy gondoltam, hogy akkor tartsunk szünetet, nem keresem két hétig, aztán majd szól ha vége a szünetének... Tök morcos vagyok rá, amikor ez eszembe jut, szeretem, de haragot is érzek... Jogos? Vagy csak félreértem?:S
a pasid nem csaj.
arra gondol amit ír, és nem azt amit te kitaláltad hogy ezt meg azt jelenti.
Aláírom, hogy kicsit bunkó módon utasította el a találkozásotokat, ennek hangot is adhatnál, hogy nem épp ilyen szöveget vártál volna tőle, ha haverokkal szeretne lenni. Kérdezd meg tőle, hogy a következő héten mit tervez?
Mert ha megint talál valamilyen okot, akkor tudod mit kell tenned.
Nem csal meg:) Én nem megyek bulizni, versenyem lesz, utána tanulok. Mondtam, hogy akkor én nem keresem, nem értette, hogy mi a bajom, hogy ő úgy értette, hogy találkozzunk, vmikor bejön suli után, csak hétvégén ne most. Szóval amikor mondtam, hogy oké, akkor most nem látjuk egymást két hétig, én nem fogom keresni, a szünet az legyen szünet, akkor mondta, hogy nem úgy értette, csak hogy a hétvégén mást csinálna... Csak nem értem, akkor miért nem azt mondja, hogy a hétvége most nem jó, de találkozzunk hétköznap valamikor?
Csak most akárhányszor ez eszembejut, tökre felhúzom magam, szarul esik, és haragszom rá, de nem tudom miért, hiszen semmi rosszat nem csinált...:S De most is tök ideges vagyok rá, csak az a baj hogy észreveszi hogy nem vagyok kedves és összeveszünk, hogy mi a bajom, és ha mondom, akkor a vége úgyis az lesz, hogy velem lesz hétvégén, de nem ezt akarom kihisztizni, csak vlamiért haragsozm rá:S
Nők... Kombináltok, és mindenbe beleképzeltek valami mást. Gyerekek vagytok még. De az a baj, hogy ugyanez folytatódik idősebb korban is (30-on felül is) Ritkaság számba megy a normális hozzáállás...
Nem kell mindig bőgni, ha valami nem tetszik. Szimplán fel kell fogni hogy mit mondott a másik, s rájössz, hogy a haverokkal akar sörözni egyet. Ezt nehezményezed talán?
A nők NÉHA kombinálnak, mert MI férfiak, okot adunk rá. Sokszor nem vagyunk hajlandóak megérteni, hogy ők másként fogják fel a párkapcsolatot.
Kedves 6-os! Ez sem normális és kicsit sem érett hozzáállás. Meg kell tudni érteni és el kéne tudni fogadni egy férfinak is, hogy a nőnek lélekből jövő szempontjai is vannak. A kérdező által felvázolt esetben is ez történt. A barátja nem értette meg, hogy neki fontos lenne a személyes találkozás. A kérdező nem érti, hogy ha a srác szereti őt, akkor miért nem szakít rá egy kis időt a hétvégén. Neki miért nem fontos, hogy együtt akarjon vele lenni?
Ebben az esetben a "tartsunk szünetet" kifejezés kellően lehangoló és érzéketlen beszólás tudott lenni. Még akkor is, ha teljesen rendben van az, hogy néha egy két nap kimarad egy pár életében és nincs tali, hiszen jöhetnek ilyen alkalmak. Azonban, ha szeretsz egy nőt, ne az legyen a legfontosabb szórakozásod, hogy amint tudod, lehúzod őt valami flegma beszólással. Olyan szavakat használjatok, amivel nem bántjátok meg azt akit szerettek. Ha tényleg szeretitek.
Kedves kérdező, neked azt tanácsolom, hogy ÁLLJ KI MAGADÉRT és a kapcsolatodért! Normális és kedves hangon, de kellő határozottsággal TEDD SZÓVÁ, hogy mi az, amivel megbántott, mi az, amit te másként gondolsz egy fájó szituációban. Ha rendszeresen így cselekszel, megtanítod őt arra, hogy te is létezel és figyelnie kell rád is. Ellenkező esetben egyre többször azon kapod magad, hogy ilyen helyzetekbe kényszerülsz.
Szeretjük egymást, és én megértem, hogy mást is szeretne csinálni... Csak igen, akkor én vagyok a hülye, de nekem a szünet egy párkapcsolatban akkor is azt jelenti, hogy unom a másikat, és most HAGYJON békén... Ő meg azt mondja, hogy csak pihenni szeretne kicsit, stb...
Egyébként napköben, pl ilyenkor tökéletesen megértem, de mikor este elfáradok, és bújhatnékom van, és ilyenkor, állandóan azt várom, hogy végre hétvégén együtt legyünk, és akkor jön a pofáraesés, hogy hát nem leszünk együtt, és olyankor mindig haragszok rá...:S Egyékbént még akkor is furának találom, hogyha tényleg ugyanúgy szeret ahogy eddig, ahogy mondja, akkor egyáltalán hogy képes ilyen könnyen azt mondani, hogy most szünet? Mármint oké, sokszor nekem is eszembe jut, hogy mennyit kell tanulnom, és ha péntek estétől hétfő reggelig csak a könyv felett ülnék, akkor sem lenne elég, és hogy nem tudom hogy fogom megoldani, de akkor is midnig találkozok vele, mert szeretem, és vele akarok lenni a lehető legtöbbet...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!