Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Tul reagálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Tul reagálják vagy tényleg én vagyok a " rossz" (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy éve van barátom.Nagyon jól megvagyunk,Szeretjük egymást.Mellette persze próbálok a barátnőket nem elhanyagolni de igaz ami igaz kevesebbett vagyok velük.De megpróbálok egyensulyt tartani !Holnap huszadika ilyenkor álltalába eggyüt vagyunk a lányokkal.De most barátommal terveztünk egy kis romantikus estét, és bevallom most én is vele lennék jobban .Persze a barátnőim ennek nem örülnek.Mások ezzel hogy vannak? Megértik a barátnők?
2009. aug. 19. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:

én amióta együtt vagyok a barátommal(2év)teljesen elhanyagoltam a barátnőimet,sőt,szinte most ott tartok,hogy nincs egy igazi barátnőm.

Én ezt magam miatt vállaltam be,mivel tényleg jól érzem magam a párommal,de azért ritkán rámtör,hogy milyen jó volna csajos estét tartani,mint anno.

Szerintem nem gond,ha te a barátoddal akarsz lenni,de a barátnőidnek biztos fáj.Bár ha nekik is van párjuk,és mégis tudnak időt szakitani arra az estére,akkor te is megtehetnéd értük.

2009. aug. 19. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs nekik párjuk:( egyedül én vagyok az ilyen komolykapcsolatos
2009. aug. 19. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

első vagyok..

akkor biztos ezért nem értik meg,sőt,a féltékenység is szerepet játszik.a barátnőimmel mi is sokat veszekedtünk az "elhanyagolás"miatt..de majd idővel ők is rájönnek,amikor nekik is lesz barátjuk..

2009. aug. 19. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
csak nehogy túl késő legyen mire rájönnek. Akármi történik igyekezz a barátnőidet megtartani, mert ők mindig veled lesznek, és ha véletlenül elhagy a pasid akkor lesz hova fordulj.
2009. aug. 19. 22:40
 5/5 A kérdező kommentje:
igazad van ! köszönöm!
2009. aug. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!