Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki mindenkit csal már?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki mindenkit csal már? De hát miért?

Figyelt kérdés

rengeteg kérdést látok pl ott a férfi felesége mégis egy 20-21 éves diáklányt "kezelget" szabadidejében:Vagy a középkorú férfiak ennyire ráálltak a fiatal csajok skalpjaira?

Nem értem ha nem rossz a szex van gyerek közös ház hogy veszi rá a lélek az embereket beletaposni abba akit imádnak (állítólag)?

2012. dec. 6. 14:44
1 2 3
 11/21 ASOT ***** válasza:
100%

Nekem szövegelhet akárki akármit, ha megcsalja akkor már feleannyira sem szereti a párját ahogyan azt állítja, ha szeretem nem csalom meg ennyi.

Ha meg megcsalja akkor meg miért van még együtt a párjával az ésszerű az lenne ha szakítana.

De sokan csak a kifogásaikkal jönnek h ezért meg azért nem hagyja el.

Mindig van megoldás.

De inkább maradnak együtt a párjukkal és játszák a szerepüket a kapcsolatban.

Aztán egy idő után az a fél akit megcsalnak talán elkezd gyanakodni, és akkor jönnek majd a problémák...

2012. dec. 6. 15:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha ez ennyire "elfogadott" akkor miért ku*va egyből az a nő aki megcsalta valaha a párját?..
2012. dec. 6. 15:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek gerinctelenek!

ASOT-nak pedig nagyon is igaza van, aki szereti a párját az nem csalja meg a többi meg csak rizsa!

2012. dec. 6. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:

"szexualitás és a szerelem nem feltétlenül járnak kéz a kézben" elég szomorú...!

Na és az egyéjszakások, alkalmik, szexkapcsoaltok-azok mik? Hazudik, aki azt mondja, csakis és kizárólag akkor érez szexuális vágyat, amikor szerelmes. ez a nőkre is igaz.

Mondok még egy példát. Mindenki ismeri a Taj Mahal-t, az örök szerelem jelképét. Sáh Dzsahán, az építtetője az örök szerelmének, Mumtaz Mahalnak az emlékére építtette.

Ő viszont nem az egyetlen nő volt az életében, hanem mellette még rengeteg ágyasa is volt. De ő volt az örök szerelme, akit tényleg szeretett.

A nők persze váltig tagadják, de ugyanez náluk is megvan. Sok nő belemegy a szexbe akkor is, ha éppen párkapcsolata van, persze a legteljesebb titokban. Pont ezért van az, hogy távol az övéitől, pl. egy nyaralóhelyen, kollégiumban vagy egyéb helyen sokkal könnyebb egy nőt rávenni a szexre, mint otthon.

2012. dec. 6. 15:08
 15/21 anonim ***** válasza:

"Ha ez ennyire "elfogadott" akkor miért ku*va egyből az a nő aki megcsalta valaha a párját?.."

Úgy mint ahogy "minden férfi csak azt akarja"! Mi ez a feminista hülyeség? Kicsit unalmas ez a "csak a nő az áldozat"! Nem kötelező elfogadni egy "skalpvadász" közeledését és azonnal hanyattvágni magát neki! Aztán meg jön a hiszti.

2012. dec. 6. 15:09
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
én pl sose ku rváztam le senkit, ha tudtam róla. nem tudhatjuk, hogy kinél mi áll a háttérben
 17/21 ASOT ***** válasza:

a 15:08-asnak pedig ebben van igaza:

"Hazudik, aki azt mondja, csakis és kizárólag akkor érez szexuális vágyat, amikor szerelmes. ez a nőkre is igaz. "

18/21 anonim ***** válasza:

Miért csal mindenki mindenkit? Okai: őszinteség teljes hiánya egy kapcsolatban. Beszélgetések hiánya. Problémák szőnyeg alá söprése, amely egyszerűbb, de hosszú távon sokkal nagyobb problémát okoz. Közös programok, mozi, színház, koncert, kirándulás hiánya és a munkamánia. Ezek mind mind egy kapcsolat mérgezői.

Ez a titka a jó párkapcsolatnak, nemcsak a szex.

2012. dec. 6. 15:14
 19/21 anonim ***** válasza:

53 %

A "nő csak áldozat" igazából egy védekezési módszer. Mivel minden nő retteg a leqrvázástól, ezért kitalálták, hogy ilyen esetekben ők nem hibásak. Ezek a dolgok valahogyan megtörténnek, a gaz csábító megjelenik, elcsavarja a fejüket az örök szerelem ígéretével és ők pedig gond nélkül bedőlnek neki. Tudat alatt mindegyikük tisztában van vele, hogy mi történik, de mégsem áll ellen, mert hülye lenne azt tenni. egy kis sírás, ujjal mutogatás és máris "tisztára mosta" magát.

2012. dec. 6. 15:19
 20/21 anonim ***** válasza:
sosem értettem ha egy pasi mindent megkap a párjától az ágyban miért csalja meg,vagy fordítva?! Itt sztem rejtett vágyakról vagy problémákról van szó amiket nem mernek egymásnak elmondni,pedig mennyivel könnyebb lenne.. néma gyereknek ugye.. én mindent megkapok a páromtól amire vágyok,sőt még többet is,minek csalnám meg? más lány jobb,vagy más? a fa*t.. 23/F
2012. dec. 6. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!