Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat éve külföldön élek. Nem szeretek itt élni. Nyáron találkoztam egy macedón csajjal. Mit csináljak? Nem vagyok egy csajozós típus, félek az elutasítástól, nem vagyok bátor. Bővebben lent
Zavarban voltam,nem mertem kérdezni semmit...Mindig így van ez nálam.:)
Az a baj,hogy nem tudok úgy ránézni más nőre,amíg őt nem találom meg.Amíg nem tisztázom ezt az egészet.Mindenkiben őt látom.Ha nem érdekli bocsánat kérésem nem zavar,csak tudja meg,lássa,hogy nem akartam becsapni,amit ígértem megígértem(segítek a nyelvtanulásban,ingyen)Ha akarja még
Ha már én sem érdeklem sajnos nem tudok vele mit csinálni,azt nagyon nagyon sajnálnám,bánnám...
Ő nem fog hívni,mert amikor utoljára láttam(2012 augusztus)akkor nézett én megálltam ránéztem majd tovább mentem,ideges voltam,nem volt kedvem beszélni.Nagyon csúnya dolog volt tőlem,ő azt hiszi,van valakim,ezért nem mentem oda,nem fog hívni soha.
Nagyon bánt,ez egy jó csaj,ezek után hogy nézzek más nőre?(csak szexpartnert látok bennük,semmi mást)
Nem akarom zaklatni,nem vagyok bolond,csak szörnyen idegesít a bénaságom.
Ez lemaradt: Ha akarja még természetesen el is magyarázom,órát adok:),nem csak fénymásolatokat
Csakis a jó szándék vezérel.
Így beszéltük meg,ha tárgytalan,ám legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!