Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat éve külföldön élek. Nem szeretek itt élni. Nyáron találkoztam egy macedón csajjal. Mit csináljak? Nem vagyok egy csajozós típus, félek az elutasítástól, nem vagyok bátor. Bővebben lent
Találkoztam december végén a nővel,nem tudott segíteni,ő csak szlovákoknak,magyaroknak ad ki lakást.Mondta,hogy van egy kollégája,aki foglalkozik a macedónokkal,akkor nem mertem elkérni a kollégája számát,majd ismét felhívtam,hogy adja meg a kollégája számát,hátha tudja a macedón csaj nevét.Azt mondta fogalma sincs...pedig decemberben mondta,hogy van kollégája.....
Írtam egy közösségi oldalra a "Macedónia közösségnek",egy csaj,aki ugyanabban a városban él mint én, elolvasta, mondta segít,megkérdezi az ismerőseit.Sajnos nem járt sikerrel.Azt mondta,ha megtudja írni fog.Még nem írt.Valami,a fiatalok körében közismert helyi weboldalra kéne feltenni ezt a sztorit.
Szerinted hogyan tudna bárki megtalálni egy lányt, akinek nem tudod a nevét, semmilyen elérhetőségét. Mióta elment, az "albérletes nőnek" bizonyára volt/van ezer egyéb dolga. Ennek a lánynak a megtalálása csak neked központi kérdés, másnak abszolút nem az.
Nem igazán értem, hogy ha neked a kinyomtatott dolgok átadása olyan fontos, és nem is számítasz másra, akkor miért nem nézel más nőre? Most a nőt szeretnéd, vagy azt, hogy ne nézzen egy link pasinak?
Elolvastam még egyszer a kiírt kérdésedet.
Hát..."Lehet,hogy nem kellett volna mondanom neki,hogy ne verjük nagy dobra,hogy találkozunk,mert nem akartam,hogy a szüleim megtudják,mert mindig mondom,hogy nem akarok itt maradni,aztán mégis itt csajozom?" Lehet, hogy ha pontosan értette amit mondasz, akkor nem is akarna veled többet találkozni, joggal. Nekem ilyet mondana egy pasi, helyből otthagynám a bánatba. Találkozgasson azzal, akit nem szégyell "nagydobra verni". Hány éves vagy te, hogy a szüleidnek be kell számolnod minden lépésedről?
Nagyon szépen köszönöm az utolsó hozzászólást!!!:)
Elnyerte tetszésem!!!!:)
Ez egy igazi nő,csak meg kell találnom.:)Nem tudok más nőre gondolni,amíg nem beszélek vele.
Ha ne adj Isten barátja lenne már,akkor értelem szerűen muszáj tovább állnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!