Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen magányos?
Figyelt kérdés
Minden ismerősőm tele van barátokkal és nekem senkim sincs..:(. olyan rossz érzés...van még valaki így? :/...(fiú vagyok...)2012. dec. 5. 19:19
11/16 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat én nem vagyok az :)
12/16 anonim válasza:
Én is magányos vagyok, de én alakítottam így, egy távolságtrató hideg igazi kő kemény gyökér vagyok. Nem, nem szoktam baszogatni másokat, csak "levegőnek" nézem őket. Nem érdekelnek. Nem szeretek magamon kívül igazán senkit. MAgamat viszont roppant mód imádom, csak ugye se társaságban nem érzem jól maga, sem egyedül. Marad a benzinkanna öngyújtóval :))
13/16 anonim válasza:
Énis kb. így vagyok... :/
Valakinek van kedve beszélgetni? :)
14/16 anonim válasza:
küldj képet magadról és ha tetszel, akkor nem leszel többé magányos:)
15/16 anonim válasza:
Akkor most mehet a körbe privi mindenkitől mindenkinek.
16/16 anonim válasza:
Ja, azt kéne :D
Mindenki, mindenkinek...
Csak lusta vagyok elkezdeni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!