Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan kéne viselkedjek vele?
Figyelt kérdés
megismerkedtem egy lánnyal, nagyon sokat beszélünk messen. A cseten írta, hogy szeret, küldi a puszikat meg a szívecskéket. Néha az az érzésem, hogy már több hónapja járunk a viselkedése alapján. Azonban amikor találkozunk olyan visszafogott, mintha a messen nem is beszéltünk volna. A múltkor meg akartam csókolni és azt mondta, hogy még első randin ne. De csak mikor együtt vagyunk ilyen. A messen mondta, hogy bánja, hogy nem hagyta hogy megcsókoljam. Nem értem akkor mi a gond? Én 19 fiú Ő 16 lány.2009. aug. 19. 16:42
1/3 anonim válasza:
Még félszeg. Majd feloldódik egy idő után. tudod arc nélkül mindenkinek nagy a szája
2/3 anonim válasza:
szerintem ha élőben is közvetlen vagy vele idővel ő is fel fog oldódni ha látja hogy viselkedsz,ne aggódj.msnen azért más a beszélgetés,úgy mindenki könnyedébben beszél
3/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy 16 éves és nem tudja mit akar. Ha fontos neked, megvárod míg kicsit benő a feje lágya. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!