Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet így szakítani?
Nagyon szeretem a barátnőmet, szerelmes vagyok belé.
De egyszerűen annyira különbözünk, hogy nem tudom vele elképzelni hosszú távon. Nem az hogy zárkózott vagyok, de nehezen nyílok meg új emberek előtt. Barátnőm kis túlzással ha sétálunk és félrenézek, már szóba elegyedik bárkivel. Teszem hozzá szereti a férfi társaságot. Amúgy mindketten nagyon vidám természetűek vagyunk.
Volt már egy csalódásom benne(nem megcsalás), azóta még inkább nem tudom vele elképzelni a jövőt. Igazából azt hiszem azért nem, mert a nyíltsága miatt egyszerűen nem bízok benne, hogy előbb-utóbb ne lépre félre, csak egy csók erejéig mondjuk.
De egyszerűen nem tudom elhagyni, mert szeretem. Igazából nincs konkrét kérdés, csak véleményeket várok. Huszonévesek vagyunk.
Magadban kell lerendezni ezt.
Én is kicsit zárkózott vagyok de sosem zavart, hogy barátnőm sok fiú haverral lóg néha. Amíg velem van, velem szexel, hozzám bújik addig azt csinál amit akar.
22/F
Pedig ha nem szeretném, akkor már rég elhagytam volna. Amúgy összeillünk, csak mondjuk ha késik a busz, én 10 perc múlva nem ismerkedek össze az összes váróval, ő meg 10 percen belül már ismer mindenkit. Meg akit újonnan megismer, úgy csinál már, mintha 10 éves országos cimborák lennének. Engem nagyon zavar ez a dolog.
Nem az van, hogy annyira zárkózott lennék, de azért szerintem az ő nyíltsága az emberek felé már túlzás. Nem tudok így bízni benne 100 százalékig.
Ezért nem tudod vele elképzelni a jövőt? Mert szeret ismerkedni? Egyszerűen nincs önbizalmad, és félsz, hogy talál jobbat. De mégis melletted van a több száz ismerőse ellenére is, nem? Akkor mitől félsz? Félelemből nem éri meg elhagyni, mert utána a fene meg fog enni, ha meglátod mással, és rájösz, hogy hibáztál. A csalódásodról nem írtál konkrétat, lehet, hogy az komolyabb ennél...
Vele már beszéltél erről?
Tudom, hogy ezt az önbizalom hiánnyal azonosítják, pedig nem az. Egyszerűen zavar a dolog, + később majd, mikor nem lesz már az a lángoló szerelem, simán elcsavarhatja a fejét egy jóképű idegen. Szerintem egy kevésbé nyílt embernél sokkal kisebb a "kockázata" ennek. Meg ők vhogy megbízhatóbb jellemek.
A csalódást nem írnám le, komoly dolog, nem magcsalás meg flört, de komoly dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!