Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ember azt hinné, ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember azt hinné, ahogy olvassa az ittenieket, hogy állati nehéz összeszedni egy barátnőt, miért dramatizálják el?

Figyelt kérdés
Szerintem nem olyan nagyon nehéz felszedni valakit.De ahogy látom/hallom/olvasom,a pasik többsége nem is tud udvarolni...Ha mondjuk nem járkálnék sehova,csak itt olvasnék egész nap,azt hihetném,a nők gonosz,önző,szívtelen ribancok,akikért hónapokig kell küzdeni.De nem hiszem...Ja,én is pasi vagyok.
2012. dec. 5. 10:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Ez a farkába harapó kígyó esete. Magabiztos az lehet, akinek már vannak sikerélményei. Egy barátnőhöz is ilyen irdatlan erőkifejtés kellett (két hónapi utánajárás, külső hátszél) és akkor nagy nehezen összejött.

Más elmegy egy társaságba, a csajok azonnal felfigyelnek rá, érdeklődnek utána stb...Nálam akkor sem volt ilyen, amikor már javában tartott a kapcsolatunk, pedig itt a Gyakori-n ódákat zengenek róla, hogy mennyire kelendő lett x és y, amikor már kapcsolatuk volt.

De nem folytatom tovább, nem akarom, hogy esetleg engem is besorolj a "többiek" közé, úgyhogy most már csak olvasni fogom a hozzászólásokat. Max. akkor írok majd, ha valami felkelti az érdeklődésemet.

2012. dec. 5. 12:19
 32/41 A kérdező kommentje:
Én azt csináltam rengetegszer,hogy leültem a buszon,vagy akárhol,ahol idegenek vannak,és megkérdeztem(őszintén),hogy hosszú az út,mindketten egyedül vagyunk (nem ismerős társaságban),van-e kedve beszélgetni.És 10ből 8 azt mondja,hogy van.Persze csak a normálisabbjával megy ez.És ha az embert tényleg érdekli a másik,nem csak a végeredményért csinálja,a nőnek fel fog tűnni minden ami jó,és ha nincs pasija,bele fog menni egy randiba HA szimpatikus neki a másik fél.Azért butaság ez,amit a 31es ír,mert akkor senkinek nem lenne első barátnője 15-6 évesen,nekem is akörül lett.Alapból hinni kell az embernek magában,nem csak a csajozásban,mindenben.Ahhoz,hogy a 31es megváltozon csajozásban,az egész lényét kell-kellene megváltoztatni,hogy a férfi mindig legyen magabiztos,erős,férfias.Sokan mondják,hogy a sírás nem férfias dolog.Ez csak akkor igaz,ha egy letört körömért sír valaki,mint egy kisbaba.De ha valami érzelmi megrázkódtatás éri,akkor muszáj, meg nem kell szégyenleni szerintem,ez csak azt jelzi,hogy ember valaki,nem azt,hogy gyenge.De ezt csak megjegyeztem halkan,nem ez e lényeg,hanem a magabiztosság,amit egyedül érhet csak el.Fejben.
2012. dec. 5. 12:28
 33/41 anonim ***** válasza:

"Az ember azt hinné, ahogy olvassa az ittenieket, hogy állati nehéz összeszedni egy barátnőt, miért dramatizálják el?"

Azert, mert nem vagyunk egyformak. Ez kerdes kicsit olyan, mintha azt kerdezned, hogy miert lesznek egyesek rakosak amikor az emberek 99%a nem lesz az. Most csak peldat akartam mondani, a lenyeg az, hogy ami nekem konnyu neked nehez es forditva. Mindenkinek mas a nehez.

2012. dec. 5. 12:33
 34/41 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyáltalán nincs eldramatizálva, ha valaki rondán néz ki, akkor ténylegesen sokkal nehezebb dolga van, sőt, mit ne mondjak, szinte lehetetlen.

Én egy időben tényleg elhittem, hogy ha megváltozom, akkor talán több sikerem lesz a lányoknál. Fejlesztetem a külsőmet és a belsőmet is egyaránt, önbizalmat szereztem. Semmire sem mentem vele, és ott tartok, hogy 26 évesen még nem volt semmiféle kapcsolatom lányokkal, mert olyan ronda vagyok, hogy talán annak is örülnöm kellene ha egy lány nem hányja el magát, ha rám néz. Így jár az, aki rondának születik.

2012. dec. 5. 12:59
 35/41 anonim ***** válasza:

butaság ez,amit a 31es ír,mert akkor senkinek nem lenne első barátnője 15-6 évesen,nekem is akörül lett.

Amit leírtam, az 24 évesen történt meg. Ha 15-16 évesen lett volna már barátnőm és azóta folyamatosan, akkor semmi bajom nem lenne.

2012. dec. 5. 13:01
 36/41 A kérdező kommentje:
Na,az ilyenekről volt szó eddig.Nektek lehet akármit mondani,nem fogjátok fel,ezért nem is erőlködöm,de gondolkodhatnátok,ha valakinek sikerült,nektek miért ne sikerülhetne?Azon kívül,hogy vesztes módján álltok a dologhoz,és hamar feladjátok.
2012. dec. 5. 13:04
 37/41 anonim ***** válasza:

Na akkor minden pasi elsírta magát, hogy ronda, alacsony, sovány, és, ezért egy nőnek sem kell, akkor itt az ideje, hogy én is írjak!!!

Itt vagyok 24 évesen, majdnem 190 cm vagyok, van humorom, intelligenciám, jóképűnek mondott vagyok (meg is néznek a csajok az utcán -nem mind persze), nem vagyok elhízva, hanem ékony testalakatú vagyok, de nem vézna, voltak barátnőim 16 évesen az első, a második meg 18 évesen. AZÓTA SEMMI!!! Ja és szűz vagyok!

A külső tényleg nem minden!! Ha gyáva, töketlen, hisztis alak vagy, az csajos, nem FÉRFIAS!!!

Szóval férfiasnak kell lenni, ahhoz nőd legyen.

2012. dec. 5. 13:10
 38/41 A kérdező kommentje:
Utolsó:Ugyanezt írtam le én is kicsit előbbre a válaszok közt,csak más szavakkal.Rólam lehet sok rosszat mondani,de azt,hogy nem férfias,azt nem.
2012. dec. 5. 13:19
 39/41 anonim ***** válasza:

"Lehet,de csak lehet,hogy a nők jobban értékelik a belsőre értékes embereket,mint gondolod"

Igen, ez igaz, de nem ez az út vezet az ágyba. Ez az út a barátzónába visz.

Velem is sok mindenről el tudnak dumcsizni a nők, akár órákig le tudom kötni a figyelmüket, de ez barátzóna sajnos :)

2012. dec. 5. 13:39
 40/41 anonim ***** válasza:

Hiába szeded fel, meg is kell tudni tartani. Már ez egy eleve elrémisztő gondolat. Főleg ha egy csúcskategoriás buxáról van szó. Lehet,hogy éppen ba,szatlan, nincs neki senki aki lekötné, és bevállal téged, hogy ne unatkozzon, főleg ha kapcsolatfüggő. Neked meg örül a fejed,hogy ŰŰ! kellettem neki, dééjjó! most aztán igazán nyeregben érezheted magad, igazi partyképes egyed lettél. Aztán eltelik egy hónap, a nő meg talál egy ezerszer különbet nálad, téged meg kivág mint a taknyot. Az igazán a nagy show, ha még 10 év mulva is magad mellett tudhatod őt. Ezt igazán nem sokan túdják odáig kihúzatni.

Bár igaz, sokaknak akinek meg lehetne, az meg nem tudja felszedni sem, mert béna sza rházi hozzá. Én is. Egyszerüen az ilyen embereknek halvány lila fingjuk, elképzelésük nincs róla, mi fenét lehet egy nővel beszélni a hallo, az aha oké, jössz hágni- n kívül. Itt vannak a kutyák elásva. Enélkül meg csak fizetős némberig húzatod magad. Tovább már kuss a neved!

2012. dec. 5. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!