Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember azt hinné, ahogy olvassa az ittenieket, hogy állati nehéz összeszedni egy barátnőt, miért dramatizálják el?
Na kérdező, akkor remélem tudod mit kell csinálnod?
Gyűjtsd össze az összes gyk-s gyíkot, akik sírnak, hogy nincs nőjük és adj nekik különórákat udvarlásból. Te lehetsz a forever alone-ok megmentője.
Nem feltétlenül kamu. Meg amióta elkezdtem ezt a témakört olvasni én is rácsodálkoztam már néhányszor, hogy úristen, az embereknek milyen problémái vannak illetve mikből képesek gondot csinálni.
Ismerek én olyan pasit, aki bruttó 160cm magas, cingár, felesége van, meg gyerekei. *legyint* Az nem hátrány, ha nem egy bányarém az ember, de hosszú távú kapcsolatot nem lehet pusztán egy helyes pofira alapozni, ahhoz személyiség is kell.
Mert valakit muszáj okolni a sikertelenségükért. Ezek a srácok rendszerint nagyon felszínesek, tisztelet a kivételnek. Elsősorban a külső alapján választanak barátnőt, a belső értékek csak sokadrendűek náluk. Aztán meg megsértődnek, ha hozzájuk hasonló felszínes lányokkal hozza őket össze a sors. Rendeseknek tartják magukat, pedig lekezelőek, nőgyűlölők, udvariatlanok. Lenézik az állítólagos "bunkó alfahímeket", közben azok, akik itt sokszor bunkón nyilatkoznak általánosságban az egész női nemről. Itt a többségről beszélek, nem mindenki ilyen persze. Olyanok is vannak, akik csak azért írnak ilyeneket, mert még fiatalok, tapasztalatlanok és megviselte őket pár kudarc, általában ők kinövik ezt a nyafogást.
Ott azért van némi igazságuk, hogy először tényleg mindenki a külsőt látja meg és aki a stílusával, a jellemével akar hódítani, annak azért már tudnia kell valamit és tennie kell érte. Az is igaz, hogy nagyon felszínes, buta emberek mindkét nemből akadnak jócskán, akiket tényleg csak az érdekel, hogy villogjanak a barátjukkal, barátnőjükkel. De igenis a nem túl magas, helyes, izmos és gazdag pasiknak is lehet párjuk, különben a társadalom nagy része egyedül élné le az életét és mint tudjuk, ez nem igaz. Aki mást mond, az konkrétan hazudik, vagy téved. Vagy önvédelemből, vagy csak tapasztalatlanságból.
szerintem azért, mert te természetes tehetség vagy, naturálnak is hívják az ilyen férfiakat.
Ami engem illeti, külsőleg rendben vagyok, ezt itt a Gyakori-n is megerősített pár lány a képeim alapján. Értelmesnek is tartanak, szóval ezen a téren sincsenek problémáim.
Viszont semmiféle férfias kisugárzással, komoly vonzerővel nem rendelkezem. Amikor lányokkal beszélgetek, ők maximum egy kellemes társaságot látnak bennem, semmi többet.Akárhogy is küzdök ez ellen, semmit nem tudok tenni ellene, olyan vagyok nekik, mint a langyos víz.
Ez ezerszer súlyosabb probléma, mint azt a legtöbben el tudják képzelni. Az embert teljesen bekorlátozza és maximum egy kompromisszumkapcsolatra lesz alkalmas, ami tudjuk, mennyit ér. Soha nem lennék boldog egy olyanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!