Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember azt hinné, ahogy olvassa az ittenieket, hogy állati nehéz összeszedni egy barátnőt, miért dramatizálják el?
19es,alacsony lányoknál más,mint magasabbaknál+ genetika,ezt örökölte.Ja és a kis hitetlenkének:nem vagyok gazdag,csak sokan szeretik a jó embereket,erre nem gondoltál?És nem csinálok pi_sát a számból:
kérdező! ismerek egy olyan pasast, aki tényleg nem a legjóképűbb pasi, de még az is ront a helyzetén, hogy hisztiztik, annyira látszik rajta, hogy milyen önsanyargató, szinte sugárzik belőle és minden lány messziről elkerüli. ráadásul azt mondja, hogy nem válogatós, pedig mindig a legszebb lányokhoz megy oda :D..
a másik: olvasom itt gyk-n hogy egy ronda lánynál próbálkozik, de még az se akar tőle semmit.. meg a csúnya lányok is válogatósak. szerintem ez nagyon bunkó dolog és még csodálkozik, hogy nem kell senkinek. egyrészt, ha már egy pasi úgy megy oda egy lányhoz, hogy csúnya, ronda, akkor azt megérzi a lány! egy lány se szereti, ha nem tetszik a pasijának!! pedig minden lányban, még azokban is akik nem annyira szépek, van bennük valami ami egyszer megfog egy férfit! és ezek a rinyálós pasik a legfelszínesebbek!
egyébként akár kamu akár nem a kérdező, a kérdésnek van alapja, és sajnos elég szomorú...
"Hát 20as,nem tudom,ezt magamról nem mondhatom el.CSak azokkal kerülök haverságba,kis kivétellel,akikkel haverkodni akarok.Barátnő jelöltekből nem lett nagyon haver.Szóval nem tudom átérezni a problémádat.
Persze, hogy nem tudod átérezni, mivel sosem élted át. Azért írtam le az én esetemet, mert a legtöbb ember azt hiszi, minden egyes embernek kivétel nélkül ugyanonnan eredeztethető a problémája. Holott nem és ebbe pár Gyakori-s hozzászólással nem lehet belelátni.
Én arról beszéltem, hogy bármikor is próbáltam udvarolni, mindig falakba ütköztem. A fent említett probléma, vagyis a kisugárzás hiánya az oka, hogy bármelyik lánnyal beszélgettem, próbáltam közeledni hozzá, soha egyikből sem váltottam ki többet.
Jóval húsz felett lett először barátnőm, de az is kínkeserves nehezen. Először az anyját ismertem meg és mivel ő szimpatikusnak talált, ezért elkezdte megpuhítani a lányát.Két hónapba telt, amíg végre hajlandónak mutatkozott esélyt adni nekem. És nem is bánta meg, mert egy másfél éves, szép kapcsolat lett belőle.
De ha nincs ez a hátszél, akkor ő sem jött volna össze nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!