Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem jó ötlet a ronda pasiknak csajozásra? :D
Szóval ronda pasik,mit szóltok ehhez az ötlethez.Ismerősöktől elkérnétek 5000/10000/20000-seket de csak kölcsön,amiket nem költenétek el és egy nap múlva visszaadnátok nekik.Elhívnátok randira a csajt(beülnétek valahova inni valamit)kinyitnátok előtte a pénztárcátokat és lapozgatnátok benne a lóvé között.Így azt hinné a csaj hogy gazdagok vagytok. (Körítésnek még sluszkulcsot is pörgethettek az ujjatokon mondván hogy a többmilliós kocsitok most a szervízben van) Ezzel a módszerrel már aznap megfektethetnétek a csajt,utánna sohaviszontnemlátásra :D Az a fontos hogy ne költsétek el a pénzt,csak valamennyit a SAJÁT pénzetekből utánna visszaadnátok a pénzt az ismerőseiteknek.A lényeg a LÁTSZATON van
Na hogy tetszik az ötlet? :D Akinek van valamilyen ellenvetése az nyugodtan írja le :D
szerintem ez hülyeség. nem tudom hány éves vagy, és nyugodtan beszólhatsz, olthatsz de még édesanyámat is emlegetheted de ez akkor is SZÁNALMAS.
egy: nem megyek olyan pasival randizni aki nem jön be.
kettő: a gazdagság nem attól függ hogy éppen van 100 000-ft a tárcában, azt lehet látni. tudod, stílus, viselkedés, beszéd, ruházat, telefon, stb stb...gondolom nem a haver kölcsön 100 000-ftjából fogsz magadnak armanit venni.
a slusszkulcs pörgetéstől meg valószínüleg kifutnék az ajtón, hogy hülye beképzelt majom. szóval ez a terv LEHET hogy bejönne egy két lánynál de azt sem garantálom. a többség meg körberöhögne.
és még kiegészítéként, azért a ribiknek is van annyi esze, hogy csak akkor teszik szét a lábukat ha kapnak is valamit. szintén a kölcsön pénzből ?:)
Ne hasonlítsd össze a kutyás dolgot a csajozással
Már hogy szarnák le ebben az anyagias világban?Megkérdezhetem hogy te melyik bolygón élsz?Sok nő pénzért mindent képes megtenni.Az hogy az emberek magukra veszik ezt a dolgot (valószínűleg azért mert igaz) az nem az én hibám.Még ha azt mondanám hogy minden nő ilyen akkor sem kéne felháborodniuk.Akkor háborodik fel az ember ha az igazságot hallja
Ki mondta hogy nem szánalmas?Igen az de mi más megoldást lehet nekik kitalálni?
"nem megyek olyan pasival randizni aki nem jön be"
Nem rólad van szó,akkor ne randinak nevezzük a dolgot,hanem simán találkának
"a gazdagság nem attól függ hogy éppen van 100 000-ft a tárcában, azt lehet látni"
Komoly?Éppen ezért kell ésszel csinálni a dolgot hogy behülyítsék a csajt
"stílus, viselkedés, beszéd, ruházat, telefon, stb stb"
Nyilvánvaló hogy nem egy szakadt ruhában fog odamenni,gondolom csak van valami igényesebb öltözékük,de azt is kölcsön kérhetnek havertól,telefont is stb
" a slusszkulcs pörgetéstől meg valószínüleg kifutnék az ajtón, hogy hülye beképzelt majom"
Ez megint csak te lennél,érdekes itt a gyakorikérdésen csupa "normális" csaj írogat,itt mindenki szent és jó,de a valóságban egyet sem lehet találni a pénzéhes luvnyákon kívül
"és még kiegészítéként, azért a ribiknek is van annyi esze, hogy csak akkor teszik szét a lábukat ha kapnak is valamit"
Nincs annyi eszük,csak el kell hitetni velük a dolgot
Természetesen ez nem mindenkinél jönne be,de legalább tudna nőt kapni ingyen
Szeretném leszögezni hogy NE magatokból induljatok ki legyetek szívesek
Köszönöm a kommented
Igen,nem érez vonzalmat a személy iránt de akkor is megfektethető így a csaj
11es vagyok. nem érted amit mondok. én nem szakadt ruhákra gondolok, de azok akik valóban gazdagok azok nem nike-t és nem adidast hordanak. ennél sokkal drágább kategóriáról beszélünk, és ilyeneket nem fog havertól kapni. a stílus meg a viselkedés olyan dolgok, amit egy olyan pasi aki ennyire szánalmas ötletet talál ki nem fog tudni olyan tökéletesen alkalmazni, hogy a csaj ne vágja le a szituációt.
és amennyire én látom a csúnya pasik többsége nem egy éjszakára keres hanem arra vágyik hogy szeressék, hosszabb távon. itt megint bukott a terved. ha tetszik ha nem ez szar ötlet, és nem használható, mert megdőlne a srác. hidd el ezek a lányok tudják hogy mik a jelei az igazi gazdagságnak.
Ugyanmár, nem kell ezt túlfilózni, van ilyen ember is, meg van olyan is.
Biztos hogy vannak olyan elkeseredettek, akik ilyennel próbálkoznak, és ha a csaj elég fogyatékos hogy bevegye, akkor vessen magára.
(az ötlet továbbra is szánalmas)
Mégegyszer kérdezem,hol állítottam én olyat hogy ez az ötlet nem szánalmas?
Annyi idióta primitív nő van a világon,hogy a fenébe ne lenne olyan nő aki ne venné be ezt?
Olvassátok már el a harmadik hozzászóló kommentjét,ezek szerint ez az ötlet egyáltalán nem hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!