Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy túl sokat vagyunk együtt? Nekem néha szükségem van egy kis magányra.

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat és ő is engem. Egy környéken lakunk, alig pár percre egymástól. Eddig mindennap este fele találkoztunk. Most viszont ő már délután 1-kor találkozni akar velem és szinte mindig éjfélig együtt vagyunk. Nekem ez túl sok. Imádom őt, de én szeretek egyedül is lenni. Már több hete nincs egy olyan napom se, mikor egyedül otthon lehetek. Pedig nekem erre szükségem van néha-néha, hogy rendezzem a gondolataimat. Hogyan mondjam meg neki ezt, hogy ne legyen sértő számára?
2009. aug. 19. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
szívem, túl sokat vagyunk eyütt, magányra vágyom.
2009. aug. 19. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
hát.. ez így elég nehéz, mert ha bármilyen burkolt formában ki is mondod ezt, azzal megbántod.. sőt, megkockáztatom hogy rosszabbbul jársz ha burkoltan mondod el neki.. mert azt fogja hinni pl hogy van valakid v le akarod rázni... ha van olyan bizlami kapcsoalt köztetek hogy ezt így meg tudjátok beszélni egy pohár bor mellett, akkor tedd azt, nem, akkor csak szervezd ugy a programod, hogy ne legyen annyi szabadidőd. szoritok érted
2009. aug. 19. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

mindenkinek szüksége van szabadtérre. akár csak arra, hogy olvasson egy könyvet, találkozzon barátaival/barátnőivel vagy éppen semmit ne csináljon. persze az egyéni, hogy kinek mennyire.

szerintem mond meg neki, hogy neked is szükséged van erre, mert különben tönkre fog menni a kapcsolatotok.

a barátod sosem szokott a barátaival találkozni?

2009. aug. 19. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem kell burkolni, mellébeszélni. Sokkal inkább konkrétan, tömören.

"Vágyom egy kis egyedüllétre, kérlek, holnap ne találkozzunk! Holnapután a szokott időben jövök."

Ezzel elmondtad: 1, Neked van egy igényed 2, Mi a kérésed ezzel 3, Meddig fog ez tartani 4, Nem vele van problémád 5, Nem másik emberhez mész. Ha elég értelmes megérti. Ha nem, úgy is mindegy, mit mondasz.

2009. aug. 19. 13:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Ő délelőtt szokott találkozni a barátaival, hogy utána estig velem lehessen.

Most is találkoztunk délben. Nemrég hazajöttem, mert rokonlátogatásra megyek. De megígértette velem, hogy ahogy hazaérek, megint találkozunk.

Holnap is vendégek jönnek hozzánk, de már próbál fűzni, hogy jöjjek el valamilyen indokkal.

Nekem ez már sok. Ha valakinek van még ötlete...

2009. aug. 19. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Fújd le paprikasprével, és rúgd tökön. Utána majd ritkábban akar majd Veled talizni.
2009. aug. 19. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
mondd meg neki, jobb ha most megbántod mint akkor amikor kijelented hogy szakítotok emiatt. tényleg.. anno nálunk is ez volt a helyzet és ezért szakítottunk. és én voltam a hülye :) 18f
2009. aug. 19. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
89%

ha ő is találkozik a haverjaival, akkor te ezt miért ne tehetnéd meg? csak azért, mert neki több ideje van?

te dolgozol és ő nem?

2009. aug. 20. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!