Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy túl sokat vagyunk együtt? Nekem néha szükségem van egy kis magányra.
mindenkinek szüksége van szabadtérre. akár csak arra, hogy olvasson egy könyvet, találkozzon barátaival/barátnőivel vagy éppen semmit ne csináljon. persze az egyéni, hogy kinek mennyire.
szerintem mond meg neki, hogy neked is szükséged van erre, mert különben tönkre fog menni a kapcsolatotok.
a barátod sosem szokott a barátaival találkozni?
Egyáltalán nem kell burkolni, mellébeszélni. Sokkal inkább konkrétan, tömören.
"Vágyom egy kis egyedüllétre, kérlek, holnap ne találkozzunk! Holnapután a szokott időben jövök."
Ezzel elmondtad: 1, Neked van egy igényed 2, Mi a kérésed ezzel 3, Meddig fog ez tartani 4, Nem vele van problémád 5, Nem másik emberhez mész. Ha elég értelmes megérti. Ha nem, úgy is mindegy, mit mondasz.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ő délelőtt szokott találkozni a barátaival, hogy utána estig velem lehessen.
Most is találkoztunk délben. Nemrég hazajöttem, mert rokonlátogatásra megyek. De megígértette velem, hogy ahogy hazaérek, megint találkozunk.
Holnap is vendégek jönnek hozzánk, de már próbál fűzni, hogy jöjjek el valamilyen indokkal.
Nekem ez már sok. Ha valakinek van még ötlete...
ha ő is találkozik a haverjaival, akkor te ezt miért ne tehetnéd meg? csak azért, mert neki több ideje van?
te dolgozol és ő nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!