Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blazer X kérdése:
Az önbizalom hiányos emberek párkapcsolat terén halálra
vannak ítélve?
Noha csak visszautasításaim voltak eddig, öngyilkos azért nem akarok lenni xD. 19/F
2012. dec. 3. 22:43
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel hallom :), de akinek van annyi önbizalma, hogy az életben jól meg van, de úgy mond a csajozáshoz kevés az az önbizalom, azok tényleg örökre egyedül maradnak? + ha még baráti társaságuk sincs, akkor még rosszabb lenne a helyzet?
Nyugi nem fogsz egyedül maradni én is hasonló korú vagyok mint te és nekem is kicsit nehezen megy a csajozás eddig csak futókapcsolataim voltak. Mostanra már elég nagy az önbizalmam rengeteg nőszemély rohangál ebben a világban ha egy elutasít majd jön egy másik és így tovább. Valamilyen szinten szeretned kell magadat és bíznod is kell magadban más különben ezt hogy várhatod el egy lánytól ? Ne add fel csak pozitívan! :D
2012. dec. 3. 23:02
4/10 A kérdező kommentje:
Persze, nem akarom feladni :D csak néha olyan jó lenne egy társ mellém, de mindig sikerül "elhitetnem" magammal, hogy először legyen valami normális állásom, (meg majd később, ha egyedül is fogom összekaparni rá a pénzt, egy saját kertes házam) aztán meg majd jöhet a csajozás, csak attól félek, hogy már akkor, (olyan 27-28 éves kor körül) már nem leszek annyira "kelendő árú" de remélem tévedek. :)
De hogy nem leszel az sőt szerintem az a legjobb kor addigra már van saját házad egy jó munkád és akkor ki foghatsz egy gyönyörű érett nőt akivel akár az életed is letudnád élni :)
2012. dec. 3. 23:19
6/10 A kérdező kommentje:
Értem és köszi, csak azt nem tudom igazából, hogy mennyire befolyásolja a nőket a méretbeli különbség, (168 cm) és a fiatal arc. (Most vagyok 21 éves, de a legtöbben 17-18-nak néznek :S) Majd holnap felakarok tenni a csajoknak, számomra egy kicsit "ego booster" kérdést, és majd belinkelem a mostani kinézetemet, hogy mondjanak valamit rólam. (Az biztos, hogy először a sérómat fogják kiszúrni. :D Hát igen, menni kéne majd mihamarabb fodrászhoz. :) )
Akik nem tesznek az ellen, hogy ez a helyzet változzon, azok igen. Például én ilyen vagyok. Már egy ideje belenyugodtam, hogy soha nem lesz mellettem egy lány sem.
30/f
2012. dec. 3. 23:52
"...aztán meg majd jöhet a csajozás, csak attól félek, hogy már akkor, (olyan 27-28 éves kor körül) már nem leszek annyira "kelendő árú" de remélem tévedek. "
Sajnos én ezt tapasztalom :( Itt vagyok 29 évesen, és gyakorlatilag 0 tapasztalat a nők terén, és az önbizalom...mi is az?
Kb. ilyen szinten vagyok. Bár ez csak az én egyedi példám. Lehet (sőt biztos) hogy másnál ez másképp alakult...
2012. dec. 4. 12:31
Én is önbizalomhiánnyal küzdök, külsőm meg lenne a csajozáshoz, teszek is érte, de szövegem nincs. Kezdeményezés nehezemre esik, kapcsolatom még emiatt nem volt. Sportban reménykedtem, hogy meghozza vagy meg fogja hozni az önbizalmat, de semmi. Kommunikáció, amiben leginkább megmutatkozik az egész. Ettől függetlenül szerintem nincs halálra ítélve az egész, mert egyszer bízom benne, hogy valaki betoppan, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok.
22/F
2012. dec. 4. 17:58
Ha nincs önbizalmad, akkor semmire sem mész. Ha már elégedett vagy magaddal eléggé jó szinten, az sem elég. Egyszerüen ha valami kis mikro milliméternyi gátlás is van benned, ami miatt nem tudsz hinni abban ,hogy az ellenkező nemnek bejönnél: Kicsi a melled, kopasz vagy, van egy lukas fogad, lefele görbül a faszod, fordyce foltok vannak a farkad tövén, szar a hangod,van egy szemölcs az orrodon satöbbi, ezek mind apró cseprő olyan kinézetbeli hátrányok, amiket nem mindenki tolerál túl jól. És hiába vagy egyébként minden más tekintetben tökéletes, ha már egy ilyen szarságod van valamelyik közül, akkor gátlásos vagy, és nem tudsz határozott lenni, nem tudsz semmi kisugárzást kifacsarni magadból, mert mindig attól rettegsz, hogy mit gondol emez, mi van ha pont egy olyannal átok állattal állok szemben, akinél pont az én nyavajám az kizáró tényező. Egyszerüen csak ha full gátlások nélküli tudsz lenni, és immmádod felhőtlenül önmagad, akkor tudsz ellazulni másik nem társaságában, különben megölnek a komplexusok.
2012. dec. 8. 02:15
Kapcsolódó kérdések: