Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Hogy lehet ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy lehet ebből kilábalni?

Figyelt kérdés

Még télen volt egy, egy hónapos kapcsolatom, ez volt életem első kapcsolata egy olyan lánnyal, aki nem sok embernek tetszik. Ez a kapcsolat hazugság volt, csak az én érzéseim voltak valódiak, a lányé nem. Elváltak útjaink és ő hamar egy másik fiúval járt.

Lelkileg teljesen összetört. Nagyon sokáig szarul éreztem magam ezután. Azt a kis önbizalmamat teljesen tönkre tette ez az egész. Pedig nem vagyok egy visszataszító ember. Szükségem van arra, hogy szeressek valakit.

f 19

2012. szept. 4. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
keress mást
2012. szept. 4. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ismerkedni, emberek közé járni és elterelni a gondolataidat. Szerintem nem igazán van olyan ember, vagy tényleg nagyon kevés aki soha nem csalódik.
2012. szept. 4. 22:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ!
2012. szept. 5. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!