Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményez senki sem népszavazást arról, hogy a meleg esküvő is legális legyen/ a melegek is fogadhassanak örökbe?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy a magyar törvények ezt népszavazás által eldönthetővé teszik-e, de annyi hozzászólást olvastam itt, akik nem ellenzik ezt, nem értem, hogy miért nem próbálkozik meg ezzel senki sem. (ne mondjátok, hogy én miért nem! Még nem vagyok 18 + rólam még nem sokan tudják a dolgot)2012. dec. 3. 21:37
41/47 anonim válasza:
"Semmi bajom a melegekkel, amíg nem rázzák a seggüket "
ez már egy eléggé rohadtul elcsépelt duma, semmi alapja nincs. számold meg, hány ilyen embert láttál a környezetedben az elmúlt héten, és írd ide le.
én kezdem: 0
43/47 A kérdező kommentje:
Melegfelvonulás: Néhány éve (nem tudom mennyi pontosan) volt egy "botrány" ami ugyan nálunk "botrányos", hogy megpróbáltak egy riói karnevál szerű eseményt csinálni. Ugyanez megvan pl. Párizsban, voltam itt ott egyszer véletlen, pont akkor jártam arra, és anyumék is azt mondták, hogy kellemes volt a légkör, mindenki boldog volt vidám, nem ócsárolták egymást az emberek, és a heterók pedig ott voltak nézőként, tapsoltak és nézték a forgatagot. Magyaro-n erre nem felkészült az társadalom. Ezt megértem, nem vagyunk Ny-i ország. Ám az, hogy ezen 1 botrány miatt örökre megbélyegezzük a melegfelvonulást nem tartom értelmesnek. Az azt követő években egy teljesen normális felvonulás volt, amiben nyakig felöltözött emberek, talpig a nemiségüknek megfelelő öltözékben sétált végig egy rövid útszakaszon. (Ne szídjatok, Mo-n még sosem voltam felvonuláson, nem is merném, de videókon azért már jó párat megnéztem, és azokból állítom ezeket. Párizsban is csak azért voltunk, mert épp akkor voltunk a La place de Bastille-n )
2012. dec. 7. 17:43
44/47 anonim válasza:
megvan, évi 1 alkalom, nem kötelező menni.
47/47 Krande válasza:
Tulajdonképpen még mindig jó kérdés. Politikai erőfitogtatásnak jó lenne, ha lenne politikailag mit fitogtatni.... Az ügydöntő népszavazások kb ennyire jók.
Mondjuk az inkább érdekes lenne, ha alakulna egy kifejezetten szivárványos emberekből álló párt, amelyik az általuk hangoztatott (és joggal követelt) 'minden ember egyenlően értékes' elvet követve kezdené az érdekeiket érvényesíteni. Ha jól csinálnák, még hetero szavazóik is lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!