Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kezdeményez senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményez senki sem népszavazást arról, hogy a meleg esküvő is legális legyen/ a melegek is fogadhassanak örökbe?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy a magyar törvények ezt népszavazás által eldönthetővé teszik-e, de annyi hozzászólást olvastam itt, akik nem ellenzik ezt, nem értem, hogy miért nem próbálkozik meg ezzel senki sem. (ne mondjátok, hogy én miért nem! Még nem vagyok 18 + rólam még nem sokan tudják a dolgot)

2012. dec. 3. 21:37
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Előbb adnám oda a gyermekemet egy becsületes meleg párnak, mint mondjuk egy olyan nevelőanyának, amilyen Szita Bencéé volt.
2012. dec. 5. 23:05
 32/47 El Greco ***** válasza:
100%

23 meleg F!

Amit írtál,azzal részben egyetértek,de van,amiben nem.

Amit a hetero szülõkrõl írtál arról pedig:

Ne általánosíts,b**i és hetero szülõk között egyaránt van normális,és hülye is.

Egy tisztelt kivétel.

2012. dec. 6. 08:55
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de amikor a heterok általánosítanak az rendben van, ha egy meleg teszi ezt akkor rögtön meg kell cáfolni? Nekünk nem szabad sztereotípiákra hagyatkozni?

23 meleg F.

2012. dec. 6. 10:04
 34/47 anonim ***** válasza:
24%
A hetero szülőket agresszív alkoholista állatoknak állítod be magadat megteljesen normálisnak? Mi ez már? És ilyeneknek adjak örökbe gyereket mint te? SOHA!
2012. dec. 6. 10:42
 35/47 anonim ***** válasza:
80%

Ja de a melegeket drogosnak, elmeháborodottnak beállítani az rendben van, nem?

23 meleg F.

2012. dec. 6. 11:06
 36/47 A kérdező kommentje:
Jaj ne szapuljátok egymást, pont ezt kéne szerintem megtanulni, hogy a heterók és a melegek hogyan élhetnek egymás mellett békességben!
2012. dec. 6. 22:25
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy érzem, hogy van egy ,,logikai körkörösség'' abban az érvelésben, hogy ,,a gyereket csúfolni fogják''.

Az jut erről eszembe, amikor a király magához vezetteti a foglyot, és közli vele, hogy ki lesz végezve, és csak annyi könnyítést ad neki, hogy megválaszthatja a kivégzése módját.

-- Mondjál egy mondatot, amit csak akarsz, a mondatod nyugodtan lehet igaz is, hamis. Ha ez a mondat igaz, akkor golyót kapsz, ha meg nem igaz, akkor meg akasztást. Na most mondd a mondatot.

A halálraítélt elkezd gondolkodni. Ha ilyesmit mond ,,a hó piros'', akkor felakasztják. Ha meg valami igazat mond ,,a hó fehér'', akkor ezzel csak annyit ér el, hogy valamivel fájdalommentesebb halált halhat (golyót). De mit tegyen, hogy a kivégzést elkerülje? Az nem elég, ha kétértelmű mondatot mond, mert a király mindentudónak képzeli magát, ezért valami módon mindenképp dönteni fog.

Végül eszébe jut a megoldás, és ezt a mondatot választja:

-- Én fel leszek akasztva.

A király nem tudja felakasztani, mert akkor ez azt jelentené, hogy a fogoly végülis igazat mondott, márpedig igazmondásért golyó járna. De golyót sem kaphat a fogoly, mert akkor az meg azt jelentené, hogy a fogoly végülis hazudott, hazugságért pedig kötelet kellett volna kapnia. De kötelet megintcsak nem kaphat mert ... (ld. az előző mondatot).

A lényeg az, hogy a fogolynak sikerül olyan mondatot mondania, ami ilyen körbe forgó okoskodáshoz vezet. Tulajdonképpen a mondat saját igazságáról beszél. A király nem tud sehogy sem dönteni. Jó esetben kénytelen lesz a foglyot szabadon engedni.

[link]

Ez jut eszembe arról az érvelésről, hogy ,,a gyereket csúfolni fogják''. Ez az állítás is olyan, hogy logikailag saját magához fordul vissza. A csúfolódó gyerek azt csúfolja, aki sebezhető, azt pedig, hogy ki sebezhető, azt meg a társadalomtól tanulja-lesi el. Ha azt látja, hogy a felnőttek is töketlenül, félve mernek csak kiállni valaki mellett, akkor persze hogy azt szűri le belőle, hogy ,,szabad a préda''. Épp azt várjuk a művelt elittől, hogy az ilyen rejtett logikai köröket megtörje, és ne hagyja magát zsarolni.

2012. dec. 7. 08:28
 38/47 kovpet ***** válasza:

Az a baj, hogy sokan abban gondolkoznak, hogy mi a jobb: hetero szülő vagy meleg szülő. Holott erről szó nincs!

A kérdés az, hogy meleg szülő vagy árvaház. Így már kevésbé egyértelmű a helyzet, nem?

2012. dec. 7. 12:12
 39/47 anonim ***** válasza:
8%
Én simán nemmel szavaznék. A házasság mint olyan FÉRFI és NŐ közötti kötelék. Ezen pedig nem is kell változtatni. Semmi bajom a melegekkel, amíg nem rázzák a seggüket egy szál cérnatangában közterületen, ahogyan én sem csak azért mert hetero vagyok, de ne házasodjanak és ne neveljenek gyereket. Én így látom.
2012. dec. 7. 12:22
 40/47 anonim ***** válasza:
77%

12:22

A házasság jogi része megoldható élettársi kapcsolatként. A gyerekvállalás meg magánügy. S.K.H. Nem lehet befolyásolni. Ha akarnak gyereket, lesz is gyerekük.

2012. dec. 7. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!