Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít megcsalásnak, ha engedem, hogy tinilányok levegyenek szájjal?
Figyelt kérdés
Szerintem más akivel komoly, érzelmi kapcsolatban van az ember és más kategória a mindenre kapható kis ribancok. Megcsalást nem akarok, de szerintem ha levesz szájjal valaki, az nem is az, hiszen egyoldalú. Komoly válaszokat, életkorral!2012. dec. 3. 20:52
11/15 anonim válasza:
Honnan vegyenek le? A polcról?? :-D
Amúgy látom te is Taigetosz pozitív vagy. ;-) Csak így tovább hátha visszatér a (nagyon nagyon) régi idő és te is mész a levesbe, mint a többi nyomorult.
12/15 anonim válasza:
szerinted akkor mi a megcsalás? a gruppenszex?
13/15 anonim válasza:
Clinton óta tudjuk hogy az orálszex nem szexXD
14/15 24éveslány válasza:
Majd amikor a csajod beszámol neked hogy egyébként tini srácok nyalták ki,akik csak tapasztalatot akartak szerezni, és ő nem fektetett bele érzelmeket viszont elment vagy 15-ször, majd akkor mondd neki is hogy persze, rendben kicsim,egészségedre.Mert ez nem megcsalás...
15/15 anonim válasza:
Megcsalás.
Ha van valakid, az esetek nagy százalékában, hacsak nem fektettek le más szabályokat, csak egymással van szex is, legyen az orál, anál, vagy sima szex bármilyen pózban.
Tudom, hogy hímnemű vagy, de nem ártana neked és a többi hasonlónak felfogni, hogy nem csak az érzelemmel történő szex a megcsalás, hanem anélkül is, mivel nem a pároddal történik.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!