Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha 18 évesen még sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha 18 évesen még sose volt szerelmes?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Már volt barátnőm, de sose éreztem magam igazán szerelmesnek, ezért gyakorlatilag az összes kapcsolatom kudarcra volt ítélve. Mikor fog eljönni és honnan tudom, ha az van, milyen érzés?
2012. dec. 3. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem és tudni fogod, ezt nem lehet eltéveszteni.
2012. dec. 3. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

az idézet tökéletesen megmondja. olyan, mint amikor bepisilsz. mindenki látja rajtad, de a melegséget csak te érzed.

tudni fogod, ha szerelmes leszel

2012. dec. 3. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne legyen több barátnőd, amíg nem jön el az a bizonyos érzés, Miről veszed észre? Hogy nagyon rossz. Szó szerint fáj, amíg nem jösztök össze. Aztán meg abból veszed észre h ő az igazi hogy még 2 év mulva is fájna ha eltünne.
2012. dec. 3. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Én 22 évesen ugyan így vagyok.
2012. dec. 3. 20:57
 5/5 Pali1977 ***** válasza:
Nyugi, el fog jönni :) Nem kell siettetned, majd megtalál magától, és tudni fogod, ne félj.
2012. dec. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!