Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én féltem ennyire?
Figyelt kérdés
Barátom most végzős gimiben, én elsős vagyok.
Jövőre lehet h távolabbi városba megy egyetemre. Eddig minden nap találkoztunk szinte suli után is és hétvégén is és nem tudom elképzelni, hogy lehet hogy csak hétvégenként fogom látni. Félek hogy majd rámásznak a csajok v valami..:S
Én nagyon szeretem és nem szeretném hogy elmenjen :(( olyan jó igy hogy hétköznap is mindig találkozunk legalább egy puszira :) mit csináljaak?
2012. dec. 3. 20:08
1/5 anonim válasza:
nem fogsz belehalni, ha csak hétvégén találkoztok. ha szeretitek egymást, ki fogjátok bírni
2/5 anonim válasza:
mikjor én összejöttem a mostani vőlegényemmel, akkor én végzős voltam középiskolában, ő főiskolás egy másik városabn. Mi az eéejétől külön voltunk hétközben. Aztán ő végzett, én mentem másik városba tanulni. Mindent ki lehet bírni, erősebb lett tőle a mi kapcsolatunk. Így telt 3,5 év, utána már a munka miatt csak maradt az este, aztán az összeköltözéssel az teljes élet. Nem szabad feladni. Szeretem azt gondolni, ami nem öl meg erősebbé tesz. Így minden kibírható. Azóta is együtt vagyunk, már 9 éve..
3/5 anonim válasza:
Körülbelül 10 hónap múlva lesz aktuális ez a téma. Elrontanád az addig együtt töltött időt az aggódással? Nem szabad :)
16 évesen én is végig aggódtam a nyarat, hogy mi lesz ha felveszik.. megbántam.. ne ess a hibámba! :)
Élvezd, hogy most jó! a jelenben élj! :)
21/N
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen midnenkinek a választ :) igeen ez a baj hogy mindig ezen jár a fejem:s nemtudok másra gondolni:/ annyira nemtudom elképzelni hogy ritkán lássuuk egymást.:D
2012. dec. 3. 21:41
5/5 anonim válasza:
Az tanév végét sem élitek meg együtt, miről beszélsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!