Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ennyire féltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire féltem?

Figyelt kérdés
mindig attól félek,hogy valami történik a szerelmemmel,valami baja lesz (pl meghal) ..még belegondolni is rossz:// ti éreztetek már így vagy csak én hülyültem meg?
2012. szept. 9. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
ez a nagy szerelem mellékhatása! :)
2012. szept. 9. 17:11
 2/9 A kérdező kommentje:
igen,mindennél jobban szeretem:)) de ez nagyon sz@r érzés:S
2012. szept. 9. 17:12
 3/9 Mókusgyilkos ***** válasza:

dehogyis a mellékhatása.

az ha meg akarod védeni attól is amitől nem kéne az oké már mint őt irritálni foglya de maga a reakció normális de ez távolról sem.

2012. szept. 9. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 tanuld már meg, hogy FOGJA
2012. szept. 9. 17:17
 5/9 A kérdező kommentje:
ő nem érzékel ebből semmit,nem mutatom ki hogy ezt érzem
2012. szept. 9. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Mókuska sosem fogod megtanulni, hogy FOGJA ..:D
2012. szept. 9. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Úgy alapvetően nem aggódok, hogy jajj istenem, beveri a pici ujját és bibis lesz neki, de volt, hogy a barátom nem volt sehogyan sem elérhető és nem is ért haza, holott nem mondta, hogy menne valahova (amúgy szokott szólni és akkor nem várom, lefekszem aludni nélküle, meg nem csinálok neki vacsit, stb) de nem szólt, és nagyon durván rámtört a paranoia, hogy mivan ha elrabolták, megverték, megkéselték, és vérben fagyva fekszik valahol...

Végül hajnali 2-kor hívott tökrészegen, hogy összefutottak az xy-al az utcán, és beültek "egy" sörre. Mindezt röhögőgörcsök közepette.

-.-

Én addig tövig rágtam a körmöm, és kitéptem az összes hajam az idegességtől, hogy holtan fekszik valahol, és már azon is gondolkoztam, hogy a rendőrséget is felhívom (tényleg egyáltalán nem jellemző rá ez a szó nélkül elmegyek valahova, plusz a telefonján mindig el lehet érni) de amint felhívott, örültem, hogy él, aztán lefeküdtem aludni, szóval onnantól nem érdekelt. :D

Amúgy más ilyen eset nem volt. :D

21L

2012. szept. 9. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Már egy ideje vannak ilyen olyan apró hát fájdalmai meg csak úgy lázas lesz, még nem volt orvosnál és most aggódok. Már mondtam neki hogy most már eljön velem orvoshoz mert így nem tudhatjuk mi baja van és csak fölöslegesen stresszel az ember. Illetve ha elment csajos estét tartani akkor is kicsit tartok, mert nincs egy férfi se és hát ha jön valami banda hogy de csinosak stb nem tuti hogy le tudják kezelni.
2012. szept. 9. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert mi lenne, ha kinyiffanna, és nem lenne ki ölelgessen, csókolgasson...
2012. szept. 9. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!