Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan soproni lányt (21-30 között), akinek egy laza (szexkapcsolat), esetleg később talán komoly kapcsolat kellene?
azért hapsikám, mert 1000 csajból 999 hanyatt-homlok menekül, ha rájön, hogy te szexkapcsolatnak nézed első indításra!
próbálkoztál legalább 10ezernél?
és a hely teljesen mindegy, kivéve ha valami szexuálisan túlfűtött dél-amerikai latin országba mész, netán Angliába.... utóbbi esetben viszont szintén nem fogsz szexkapcsolatot találni, max egyet-egyet alkalmanként, de nem egy állandót!
képzeld régebben én is kerestem ilyet, kb 10 éve, s én sem találtam. Max alkalmiakat.
Ha kapcsolatot kerestem, azt mondták nekik most nem kell... (majd egy-két hét múlva összejöttek mással, pedig nekik most éppen nem kellett.....)
Ha szexkapcsolatot kerestem, akkor áááá, ők nem qrvák, ők csak komoly kapcsolatban blabla, meg stb. Éveken át csak ilyennel találkoztam.
ja amúgy lefordítom a kérdést magyarról magyarra.
ez nem kérdés, hanem hirdetés:
Felhívás: soproni férfi 21-30 éves helybéli lányokat keres laza szexkapcsolat céljából. Privizni lehet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!