Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak szex és más semmi? " Működhet ilyen?
Volt egy fiú, akivel évekkel ez előtt jártam, de még fiatal voltam és nem feküdtünk le annó, viszont most, így évekkel a szakítás után nála töltöttem az éjszakát és megtörtént, végre!és imádtam, de oka volt annak, h mi szakítottunk és mára a szerelem is elmúlt, de vonz..és én el tudnék képzelni egy laza kapcsolatot, viszont ő nem. Egyszer hagynám az életbe, h kihasználjanak és erre ő azt mondja, h ne, mert "nem tudná végignézni mégegyszer, h kitudja mennyi időre kisétálok az ajtaján".. sose volt ennyi érzelme.. akk most miért?
Nem járhatunk, megoldhatatlan és értelmetlen lenne..de néha egy kis szex?hisz mindketten egyedül vagyunk..és a tapasztalat alapján kívánjuk egymást,akkor?
Ő 26, én 20.
26 eves ferfi ondolom van annyi esze h komolyabbra vagyik.
Es te meg komolytalansagra..kepzelheted h ez igy nem fog menni. s haigen is..egy pici ideig, amig megkapja azt akivel komolyat alakithat ki.
S ha te addigra tobbet fogsz erezni anelkul h akard..mert amig mnelletted van azt ugysem veszed eszre.
S mikor massal latod, lehet mar nem is lesz olyan lezser az egesz, s lehet akkor mar o nem akarna, sot biztos.
Annnyi srac csak szexet akar, menj azokhoz ha mar ugysincs erzelem.
Hagyd ezt a srcaot szabadon, h csinaljon egy boldog eletet maganak, ne kinozd ha ugysem tudod v akarod megadni ami neki kell.
Én sem erre vágyom, de egyszerűen olyan régen nem jön össze már semmi..:( 2éve vagyok egyedül..voltak azóta próbálkozások, de semmi normális..testi kapcsolat egyáltalán nem. és asszem megőrültem! Nekem is komoly kapcsolat kellene,de ha nincs.. és nem bírom már tovább egyedül.. és ő épp "jóljött", de tudom, h nekem sem ment volna hosszútávon.. mert tuti, h nem bírtam volna, h valaki mással lássam.. akkor jó ötletnek tűnt!mert annyira szép volt az az éjszaka..
Az a baj velem, h olyan vagyok, mint egy ovodás királylány, aki mé mindig hiszi, h eljön a herceg..és most is épp őt várom!
senki mással nem akarnék ilyen kapcsolatba kezdeni.. és erről a dologról sem tud senki kettőnkön kívül.. tehát attól nem félek, h bárki "ribancnak" néze, mert ő nem fog, mással meg nem akarnék ilyet!
De átértékelődik bennem a dolog..és tudom, h el kell őt engednem, csak nehéz.. de csak találok vhol egy fiút, akit mindenestől akarok..és viszont.. (csak olyan régen nem találok ilyet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!