Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátommal se-veled se nélküled kapcsoltunk volt. Holnap találkozni akar velem,de mivel nagyon megbántott engem is és az édesanyámra is mondott olyat, ami nekem nagyon rosszul esett, azt hiszem, hogy ezt meg kéne bosszulnom és jól beolvasni neki ezért. Úgy tervezem, hogy elmegyek a találkozóra, ő azt hiszi, hogy történni fog egy s más, de én csak lekeverek neki majd két pofont és elmegyek. Jó ötlet?2012. dec. 1. 01:03
1/7 anonim válasza:
Ha te ettől jobban érzed magad, csináld. Bár túl inteligens nem lehetsz.
2/7 anonim válasza:
és ha virágcsokorral megy és térden állva kéri a bocsánatodat?
akkor is megvered?:D
3/7 A kérdező kommentje:
neki tök mind1, hogy elmegyek-e. azt mondta, h soha semmilyen szerelmet nem érzett irántam. 4 évig jártunk.
2012. dec. 1. 01:22
4/7 anonim válasza:
Mär bocsi, de te meg ezek utan järsz vele? Jo, tudom, mär nem annyira el a kapcsolat, de akkoris 4 ev, szerelem nelkül?? Dobd ki a picsäba, lehetöleg minel hamarabb.
18/F
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne menj el. Így soha nem fogsz megszabadulni tőle.
Töröld ki a számát, tiltsd le fb-on, dobd ki az emlékeket. Felejtsmel. Lépj tovább. Ne gyerekeskedj.
Ez a dolog, hogy azért mész el, hogy felpofozhasd, azt mutatja, hogy törődsz vele. És hogy túl sok szappanoperát nézel.
6/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta, de még ő!! hogy ha nem megyek el, ellövöm az utolsó esélyemet is .. Nem nevetséges? Nemhogy örülne, hogy szóbaálltam vele a sok szemétsége ellenére. Még munkát is én szereztem neki...
2012. dec. 1. 01:43
7/7 anonim válasza:
Ha az én édesanyámra mondana bármi bántót, onnantól arra sem pazarolnám az energiát, hogy azon gondolkozzak, elmenjek e a találkozóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!