Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érint, ha meglátod, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érint, ha meglátod, hogy az exed kapcsolatba lép egy új emberrel?

Figyelt kérdés
Ha a szakítás után nem sokkal akkor nyilvánvalóan rosszul, de mi van, ha hónapok múlva tudod meg, hogy lett valakije?
2012. nov. 30. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
7 hónapja szakítottunk, de nagyon fájt. Persze az sem mellékes, hogy valaki szereti-e még, én igen.
2012. nov. 30. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
ha annakidején én szakitottam vele akkor nem fáj de ha ő hagyott ott énvelem akkor meg ugy érint hogy "ba...dj meg"
2012. nov. 30. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem is Tudom olyan...semmilyen,de valahogy mégis olyan sz*r :S
2012. nov. 30. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Amikor szakítottam a barátommal, én voltam aki szakított mégis rosszul érintett. Nem azért, mert féltékeny voltam hanem qrva dühös, hogy rápazaroltam annyi időm. Éreztem, hogy nem szeretett annyira mint én őt de amikor megtudtam akkor biztos voltam benne ha rá 2 hétre (vagy annyi sem volt) már elment randizni (azzal jött össze aztán). Szakításuk után meg nekem sírta el bánatát, hogy átb*szta a csaj. S most az exem (már amúgy 2 éve szakítottam vele) megtudta hogy van valakim, letörölt az ismerősei közül szó nélkül. Biztos érzékenyen érintette, csak nem tudom miért hiszem sosem szeretett...
2012. nov. 30. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én exemet ugyan én hagytam ott, de mivel szakításunk után 3 héttel már talált mást, sírtam miatta. Dühös voltam rá, hiszen ő volt (szerintem) a hibás a kapcsolatunkban, és azt se tartom kizártnak, hogy a végén már mást keresett helyettem, ezért találta meg ilyen gyorsan következő párját. Bezzeg nekem több mint egy év kellett hozzá...
2012. nov. 30. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem attól függ, hogy mennyi idő telt el a szakítás óta, hanem attól, hogy mennyire sikerült túltenned magad rajta. Ha az én exemről pár hónap után tudom meg, hogy van valakije, biztosan összeomlok. Én konkrétan 1 évvel a szakításunk után tudtam meg, hogy épp lett valakije, de még így 1 év után is volt pár szar napom emiatt. Aztán lapoztam, az ő élete. Ha ő ezzel a csajjal boldogabb mint velem volt, egészségére, leszarom. Most beképzeltségnek tűnhet, de ha exemet elnézzük, nálam jobb csaja nemigen lesz. Máig fenntartom, hogy rosszul döntött anno, hogy elhagyott, de az már legyen az ő baja, ha akarná se tudná magát már visszasírni:)
2012. nov. 30. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:
az én exvőlegényem szakított velem (4 év után) és rá 3 hétre megláttam egy csajjal kézenfogva sétálni.....belepusztulok
2012. dec. 3. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mikor szakítottam a barátnőmmel, akkor örültem, hogy vége a veszekedéseknek, meg végre szabad lehetek. Utána még volt pár veszekedés meg hiszti, hiszen nagyon sokáig szeretett engem, és nekem már elegem volt ebből, de azért próbáltunk jóban maradni. Kb. 1 évre a szakításra elmondta, hogy összejött egy sráccal, és hirtelen szarul esett, de a következő pillanatban már örültem neki, hiszen végre nem igazán kell félnem attól, hogy jön, és akkor újra elsírja nekem, hogy még mindig szeret, meg mivel jó ismerősöm, örülük neki, hogy boldog mással.
2012. dec. 3. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Az egyik barátom elhagyta a nőjét, majd a csaj még abban a hónapban férjhez ment.

Az én exem úgy szakított velem, hogy külföldön voltam, egy hónappal később jöttem haza, akkor már volt új nője. Nem kicsit voltam kiakadva. Aztán szép lassan összeszedtem magam, lett egy kapcsolatom, ő meg folyamatosan váltogatta a nőit. Most költözött össze a legújabbal, két hónap után, de ez már nem viselt meg: gratuláltam és sok boldogságot kívántam neki.

Szóval szerintem azon múlik, hogy mennyire és hogyan dolgoztad fel a szakítást. Ha úgy, hogy egyik kapcsoaltból ugrottál a másikba, akkor fájni fog, hogy a másik talált valakit. Ha hagytál időt magadnak a gyászidőszakra, akkor nem hat meg.

24/N

2012. dec. 15. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!