Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is szinte kivetél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is szinte kivetél nélkül ilyenek a mai lányok?

2012. nov. 30. 13:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az én menyasszonyom teljesen más, aki ráadásul 23 éves azt szerette meg bennem hogy ilyen kis jó fiúka vagyok, valóban sajnos sok ilyen lány van de vannak kivételek is.
2012. nov. 30. 14:27
 22/26 anonim ***** válasza:
68%
Nézem ezt a videót, de fúú, ez a szegény gyerek nagyon kattant. Mi az,hogy a nő az élete értelme. Nincs egy életstlíusa, egy hobbija ,semmi. Kapcsolatfüggő kis majom. a másik ez a térden álva könyörgés olyan rabszolga dizáyn. Az ilyeneknek miért volna már tekintélyük komolyan. Ezt nem csodálom hogy le se szarja a lány. Egyébként ha Brad Pitt csináná ezt, akkor azért átmenne gesztus, de ha valaki nem néz ki azon a szinten kívülről, akkor csak a határozott fellépésével tud kompenzálni. Mondjuk A backstreet boys is ilyen nyálas majmok brigádja, de azok azért jobban néznek ki külsőre, azoktól jobban olvadnak a nők, még ha térdre is borulnak. TEhát ezt add őssze!
2012. nov. 30. 14:47
 23/26 anonim ***** válasza:
70%

Ez nő ronda, nem is tudom mit esz bennne a srác, én tuti nem állnéék le egy ilyen nővel, már a pofája is undorító. :D

Ha már a lányok válogathatnak külsőre, akkor mi miért is ne!

2012. nov. 30. 15:34
 24/26 anonim ***** válasza:
49%
elég ótvar egy lány... amúgy nem minden nő mocsok szemétláda! viszont a csinos lányok többsége az. ez az igazság.
2012. nov. 30. 16:08
 25/26 Hetési István ***** válasza:
42%
Az a baj, hogy ha elmész egy egyetem diszkójába bárhol Magyarországon, akkor garantálom, hogy 3 ból 2 csaj ilyen szutyok liba, mint ez az MRhepcia. Mind felszínes, felsőbbrendűnek képzeli magát. Csak akkor lehetsz velük ilyen nyálas, mint ez a pasi, ha vadítóan gyönyörű pasi vagy. De nekem iszonyatosan bejön ez az csaj, agyba főbe dugnám, persze csak akkor ha előtte jól megalázhatnám a ki nem állható jelleme miatt.
2012. nov. 30. 19:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Elég nyomorék a csávó... Megértem a csajt. Sztem azóta a f@sz másik oldalán van a kis homár...
2012. dec. 1. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!