Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szinte kivetél nélkül ilyenek a mai lányok?
2012. nov. 30. 13:27
21/26 anonim válasza:
Az én menyasszonyom teljesen más, aki ráadásul 23 éves azt szerette meg bennem hogy ilyen kis jó fiúka vagyok, valóban sajnos sok ilyen lány van de vannak kivételek is.
22/26 anonim válasza:
Nézem ezt a videót, de fúú, ez a szegény gyerek nagyon kattant. Mi az,hogy a nő az élete értelme. Nincs egy életstlíusa, egy hobbija ,semmi. Kapcsolatfüggő kis majom. a másik ez a térden álva könyörgés olyan rabszolga dizáyn. Az ilyeneknek miért volna már tekintélyük komolyan. Ezt nem csodálom hogy le se szarja a lány. Egyébként ha Brad Pitt csináná ezt, akkor azért átmenne gesztus, de ha valaki nem néz ki azon a szinten kívülről, akkor csak a határozott fellépésével tud kompenzálni. Mondjuk A backstreet boys is ilyen nyálas majmok brigádja, de azok azért jobban néznek ki külsőre, azoktól jobban olvadnak a nők, még ha térdre is borulnak. TEhát ezt add őssze!
23/26 anonim válasza:
Ez nő ronda, nem is tudom mit esz bennne a srác, én tuti nem állnéék le egy ilyen nővel, már a pofája is undorító. :D
Ha már a lányok válogathatnak külsőre, akkor mi miért is ne!
24/26 anonim válasza:
elég ótvar egy lány... amúgy nem minden nő mocsok szemétláda! viszont a csinos lányok többsége az. ez az igazság.
25/26 Hetési István válasza:
Az a baj, hogy ha elmész egy egyetem diszkójába bárhol Magyarországon, akkor garantálom, hogy 3 ból 2 csaj ilyen szutyok liba, mint ez az MRhepcia. Mind felszínes, felsőbbrendűnek képzeli magát. Csak akkor lehetsz velük ilyen nyálas, mint ez a pasi, ha vadítóan gyönyörű pasi vagy. De nekem iszonyatosan bejön ez az csaj, agyba főbe dugnám, persze csak akkor ha előtte jól megalázhatnám a ki nem állható jelleme miatt.
26/26 anonim válasza:
Elég nyomorék a csávó... Megértem a csajt. Sztem azóta a f@sz másik oldalán van a kis homár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!