Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre fog ez a kapcsolat még állni?
Én nem vagyok egy párkapcsolat szakértő nem volt sok tapasztaltom, de valami van a fiúval..ültesd le és mond el neki ezeket amiket itt és meglátod mit mond rá. De ha továbbra is lefog sz*rni akkor inkább hagyd.
Nekem az lenne a kérdésem hogy annak idején min feszekedtetem és hogy tudtátok megoldani?
Mondtam már neki ezeket, azt mondtam változtat ... Azóta se sok javulás :/ Igen ilyenkor hagyni is szoktam, hagy csinálja a kis dolgát amit épp akar, de akkor se megoldás, hogy majdnem hogy leszar :( Nekem ez így nem jó, nagyon nem :( Meglátjuk mi lesz, mert ha tényleg ezt folytatja, akkor menjen mindenki a saját útján. Nekem se lesz ez így jó a továbbiakban, elvégre nő vagyok elvárom, hogy szeressenek, kényeztessenek ...
2. válaszoló: Nagyon apró hülyeségeken veszekedtünk, de tényleg nagyon röhejes dolgok voltak. Nagyon sokszor szakítás szélén álltunk. Nem tudom, de végül rájöttünk mint ketten, hogy ezek fölöslegesek, csak magunkat, meg a kapcsolatot tesszük tönkre ... Így sztem mindketten megkomolyodtunk és sztem ezért sikerült így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!