Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mi motivál egy párkapcsolatban? A partnerre ertem. Milyen pasival jönnétek össze, vagy ha most van is pasitok, milyen pasiert hagynatok ott tutira? Egyaránt külső, belső tulajdonságot. Kort is irhatnatok.25f
A jelenlegi kapcsolatomban éppen akad probléma bőven és a kísértés is megvan másik részről (egy helyes és "gazdag" pasas személyében), még is úgy gondolom, hogy nem hagynám el érte még így sem.
Én hazudnék ha azt mondanám nem csábít az, hogy valaki tökéletesen az ideálom külsőre, avagy az, hogy valaki megteheti, hogy elmenjünk ide oda. Az én részemet nem kell fizetni, állom én, de azért számít, hogy mindig otthon kell ülnünk, mert a páromnak nincs semmire pénze, vagy azért olykor telik egy mozira, vagy egy strandolásra, vagy vacsorára.
A jelenlegi párom anyagilag nincs a toppon, de szeretem annyira, hogy nem fogom elhagyni egy pénzes alakért, viszont hazudnék ha azt mondanám, hogy nem esik rosszul, hogy ilyen "alap" dolgokat nem tehetünk meg együtt.
Ergo igen, valamilyen szinten számít a pénz és a külső is, de nem úgy ahogy azt a legtöbb ember lesarkítaná. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!