Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mekkora a külső - belső fontossági arányotok?
100-100%
Nagyon fontos, hogy tetsszen a másik, ha picit is undorodok valakitől, akkor nem jövök össze vele (A párom elég kis hájas, szóval ezt nem úgy értem, hogy legyen tökéletes a másik, hanem hogy NEKEM TETSSZEN).
A belső szintén nagyon fontos, mert nem tudnék együtt élni olyannal, akivel a legkisebb mértékben is konfliktus van köztünk.
Én egyik téren sem alkuszok meg.
A külső vonzódsát jelent nálam. Vonzódni pedig igen is kell! Anélkül nem lehet. Persze ez nem egyenlő feltétlenül a szépséggel. Attó függ, a lényeg inkább, hogy meglegyen a 100.Magyarul ha kiegészítík egymást, akkor jó, 50külsőtöl fölfelé. Hiába nagyon jó pasi valaki, hogyha a belső olyan rossz, hogy nem kompenzálja még a külseje sem. Ez fordítva is lehet így. Ha bűnronda vagy, nincs ami azt kompenzálja.
Tehát a válasz konkrétan a kérdésedre legyen olyan 60külső 40belső.
hmm
Lehet azt mondjátok álszent vagyok. meg ilyen nincs, meg hazudok. De nekem 0 külső és 100 belső egyszerűen én a belsőt tartom csak fontosnak, egy okos pasiba tudok vonzódni, eddigi barátaimnál ezt úgy nem néztem, többen mondtál hogy fura lány vagyok, de ez van. De sajnos nagyon nehéz párt találnom mert azt a bizonyos 100 belsőt talán a legnehezebb megtalálni, ami nincs is :(
Ha azt vesszük a kettő között van is némi összefüggés, mert az a nő aki bunkó pasira vágyik, azoknak már az arcán látszik hogy nekem valahogy nem szimpatikusak, legfontosabb nekem a szimpátia, az arc/külső nyilván nem lényegtelen szempont nálam, viszont ha egy nő bár csinos, de valahogy mégsem szimpatikus, akkor már minden mindegy nálam.
Ez az arány is egy olyan dolog, hogy valaki mondhatja hogy 90%-ban a belső számít, és ez lehet hogy csak annyit takar hogy az illető legyen szexéhes, vagy 90%-ban a külső, ennél is lehet olyan, hogy csak legyen nagyjából szimpatikus az illető és jól van... de valójában akármilyen arány mellett mindenki ezeken belül is mást tart fontosnak, de ebbe bele is lehetne őrülni :D
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!