Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik, de ő úgy vallot egy barátomnak, hogy én neki nem, és csak barát vagyok.
De közben órákat beszélgetünk, rengeteget nevetünk...
Volt hogy beleszagolt a hajamba, és azt mondta szagoljam meg én is őt. (mivel mindketten olvastunk előtte egy cikket az illat meghatározó szerepéről)
Most akkor ez játék?
20/l
2012. nov. 30. 00:26
1/4 anonim válasza:
20 éves vagy, és ilyen gyerekes!
2/4 A kérdező kommentje:
Ez életemnek egy egészen apró momentuma, melyet éjjel fél egykor fogalmaztam meg, nem hiszem hogy ebből kéne leszűrni mennyire vagyok gyerekes...
2012. nov. 30. 00:32
3/4 anonim válasza:
Az, hogy a barátodnak mit mond, az semmit nem jelent. nem mindenki teregeti ki az érzéseit, gondolatait. Nagyon kedvel ez biztos, figyeld továbbra is, várd, hátha lép.Ha meg nem, könyveld el, hogy van egy szuper barátod, az is szuper :)
4/4 intrepid válasza:
Kicsit mozdulj te, és figyeld a reakciót. Ha nem veszi a lapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!