Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Hölgyeim, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomi8 kérdése:

Kedves Hölgyeim, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon tetszik Nekem egy lány és azt hiszem én is Neki. Nálatok mit jelent az, hogyha áthajoltok egy férfi előtt valamiért úgy, hogy a cicitek pont az illető szeme előtt legyen nagyjából egy 5 centis kultúrált távolságban. Majd ezután szendén bocsánatot kértek egy nagy mosoly és egy hosszú szexis pillantás kíséretében. Egyébként bőven lett volna hely arra, hogy megkerüljön amiért átnyúlt. Ezután meghívtam egy italra és igent mondott. Jövőhéten találkozunk. De hozzáfűzte egy halk fél szóval, hogy "barátilag"..... Szóval az a kérdésem, hogy sínen vagyok és csak játszik velem kicsit ezzel a "barátilag" kifejezéssel?

2012. nov. 29. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
tesztel, hogy komolyan gondolod e a dolgot, vagy csak erotikára mész!
2012. nov. 29. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:

szia! A lányok bonyolultak. Én ha egy srácnak azt mondom barátilag akkor azt úgy is gondolom! Ezt mindig kijelentem olyan srác előtt akitől tutira semmit nem akarok barátságon kívül. A lány lehet annyira szereti illegetni-billegetni magát. Én ha ilyet is tennék tuti olyan előtt tenném aki érdekel. Majd ez ki fog derülni szerintem.... :)mikor elmész a találkára. :)

Viszont van egy másik véleményem. Lehet csak taktika :) és azért mondta, hogy teperj, udvarolj....hogy megváltoztasd a véleményét". Szimpla jelentése annak, hogy ha szétudvarlod az agyad és mész utána akkor nem csak játszol vele, hanem komolyan is gondolod....valami ilyesmi ez a lányos logika :D

2012. nov. 29. 23:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Komolyan gondolnám vele.
2012. nov. 29. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:
ez kétesélyes. készülj úgy, hogy nem, de ne lepődj meg, ha mégis :D
2012. nov. 29. 23:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Hölgyeim ezek nagyon hasznos válaszok. Azt hiszem a kettő között örlődik Ő is. Mindig bókolok neki és illedelmes, kedves vagyok vele amit meg is jegyzett. Néha finoman zavarba is jön.
2012. nov. 29. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
sok szerencsét :)
2012. nov. 29. 23:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Még egy kis kiegészítés. Megadta a számát és megbeszéltük, hogy jövőhéten jobban ráér és majd akkor találkozunk. Addig csináljak valamit vagy csak jövőhéten hívjam föl, illedelmesen előtte egy sms-t küldve: "Nem zavarok, felhívhatlak most?" Vagy hívogassam, beszélgessünk?
2012. nov. 29. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne írj előtte ilyen sms-t, ez szerintem eléggé illúzió romboló!

És ha tudsz kicsit türelmes lenni, akkor jobban teszed, ha csak jövő héten hívod fel (bár ő biztos arra számít, hogy már előbb is fogod, és azt gondolná akkor, hogy nyert ügye van nálad, de ne add meg neki ezt a tudatot szerintem, hadd gondolkozzon rajta picit, hogy na vajon miért nem keres? Így tuti foglalkozni fog veled gondolatban).

De amikor felhívod akkor se mentegetőzz így, hogy jaj remélem nem zavarlak, meg remélem ráérsz majd esetleg...stb, csak legyél határozott, hívd el valahova és kész, ne legyen benne semmi arra utaló szó, ami ellentmondást tűrne. ;)

Egy ilyen típusú lánynál szerintem így érhetsz célt leginkább.

21L

2012. nov. 30. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!