Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyeim, mit gondoltok erről?
szia! A lányok bonyolultak. Én ha egy srácnak azt mondom barátilag akkor azt úgy is gondolom! Ezt mindig kijelentem olyan srác előtt akitől tutira semmit nem akarok barátságon kívül. A lány lehet annyira szereti illegetni-billegetni magát. Én ha ilyet is tennék tuti olyan előtt tenném aki érdekel. Majd ez ki fog derülni szerintem.... :)mikor elmész a találkára. :)
Viszont van egy másik véleményem. Lehet csak taktika :) és azért mondta, hogy teperj, udvarolj....hogy megváltoztasd a véleményét". Szimpla jelentése annak, hogy ha szétudvarlod az agyad és mész utána akkor nem csak játszol vele, hanem komolyan is gondolod....valami ilyesmi ez a lányos logika :D
Ne írj előtte ilyen sms-t, ez szerintem eléggé illúzió romboló!
És ha tudsz kicsit türelmes lenni, akkor jobban teszed, ha csak jövő héten hívod fel (bár ő biztos arra számít, hogy már előbb is fogod, és azt gondolná akkor, hogy nyert ügye van nálad, de ne add meg neki ezt a tudatot szerintem, hadd gondolkozzon rajta picit, hogy na vajon miért nem keres? Így tuti foglalkozni fog veled gondolatban).
De amikor felhívod akkor se mentegetőzz így, hogy jaj remélem nem zavarlak, meg remélem ráérsz majd esetleg...stb, csak legyél határozott, hívd el valahova és kész, ne legyen benne semmi arra utaló szó, ami ellentmondást tűrne. ;)
Egy ilyen típusú lánynál szerintem így érhetsz célt leginkább.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!