Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Nagyon összevesztem édesanyámmal,eléggé kiborultam idegileg,mert ilyenkor hajnalig ordít,nem hagy aludni stb. Sehova nem tudok menni,mert apukámmal nem tartjuk a kapcsolatot,nincs senkim,a barátaim nem érnek rá,nincsenek itthon. A szerelmem ma este megy iszogatni a haverjaival,elmeséltem neki mi történt,milyen egyedül érzem magam,de nem ajánlotta fel,hogy esetleg otthon marad velem,pedig nagyon jól esett volna,tényleg egyedül vagyok teljesen.:(2012. nov. 24. 20:35
1/6 anonim válasza:
Jó kis barátod van,ha ennyire foglalkozik veled..
2/6 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt, és hány évesek vagytok?
Ezt nem ártana tudni. Mert egy komoly kapcsolatnál ez nem szép dolog. Amúgy sem, de így pláne.
Közöld majd a barátoddal, hogy ez rosszul esett tőle, több megértést vártál.
3/6 anonim válasza:
gondolom nem egy ritka alkalom ez nálatok anyukáddal.
20adszorra meg minek rohangásszon a palid?
4/6 A kérdező kommentje:
20 évesek és másfél éve vagyunk együtt. Csak hétvégén van itthon amúgy,mert vidéken tanul,tehát nem szokott iderohangálni..
2012. nov. 24. 20:40
6/6 anonim válasza:
Hát ez olyan többszemszöges dolog....lehet már emgszokta ezt a vita dolgot, és gondolja ezt most igazán túléled, ő meg a barátaival akar lenni, de van hogy az embernek eszébe se jut hogy ezt monja hiába szereti a másikat....mármint hogy felajánjon valami ilyesmit nekem is van hogy csak utólag jut eszembe hogy basszus ezt kellett volna adnom/mondanom neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!