Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szoktatok a párotok nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok a párotok nélkül bulizni járni? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
nekem ez annyira nem jön be, pláne ha ugy megy el, hogy ott lesz az ex, aki még mindig nyomul...
2012. nov. 1. 18:31
 1/6 anonim válasza:
de jó lenne ha lenne párom.... xd
2012. nov. 1. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
1x-2x még oké, de többször nem. ha annyiszor akar bulizni egyedül, legyen szingli...
2012. nov. 1. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó hogy egyedül AKAR bulizni, hanem mondjuk távolság miatt nem tudnak mindig együtt. Nálunk ez nem jelent problémát. Ő is mehet bulizni én is mehetek bulizni. Ha a bizalom megvan miért jelentene problémát?
2012. nov. 1. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem örülnék neki, ha a barátnőm egyedül menne bulizni. Előbb-utóbb ott hagynám, mert biztos, hogy féltékenykednék és azon járna az agyam, hogy vajon mit csinálhat ott.
2012. nov. 1. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy egészséges kapcsolatban igenis kell, hogy a két félnek legyen külön baráti társasága, és alkalomadtán azokkal menjen el kikapcsolódni. Ha a párom nem menne el a haverjaival bulizni, valószínűleg én küldeném el. :D

21L

2012. nov. 1. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk tökéletesen működik. Nagyon sokszor járunk el együtt, de például nem mindig van időm/kedvem elmenni olyan eseményekre, ahová szívesen menne, most ezért miért üljön otthon? Természetesen ez fordítva is igaz. Vagy ha egy időpontban 2 esemény van, és mindketten a másikra akarunk menni, elmegyünk külön, aztán hajnalban találkozunk megint. Megbízunk egymásban, ha nem így lenne, nem lennénk együtt.

24/N.

2012. nov. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!