Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarnak csak barátságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak csak barátságot kötni a lányok velem? 22/f

Figyelt kérdés
Több éve keresem a párt magamnak kapcsolat céljából és idáig kb 4-5 lánnyal kezdtem ki komolyabban, de mindegyiknek pár hónap próbálkozás után csak az lett a vége, hogy a lányok csak barátok akartak lenni velem. Miért van ez? Mit csinálok rosszúl?

2012. nov. 29. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
A hiba nem az Ön készülékében van. Mielőtt jönnek a feminista szószólók, addig olvasd el ezt: [link]
2012. nov. 29. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert hagyod!
2012. nov. 29. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Túl hamar megnyílsz esetleg és sokat adsz ki magadból.Nem vagy kicsit titokzatos és gondolom erőteljesen nyomulsz.
2012. nov. 29. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Mert nem nézel ki elég jól.
2012. nov. 29. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Van igazság abban amit az első linkelt be. Oda-vissza...
2012. nov. 29. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
szia én lány vagyok kb. 5 évvel vagyok fiatalabb ha gondolod írj rám bezsélgetünk küldesz képet és akkor tudok érdemleges választ adni:)
2012. nov. 29. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Na akkor lányként értékelem az első válaszolót.. Elég jó az a blog bejegyzés rávilágított a gondolataim legrejtélyesebb oldalára a fiők terén. Abban az egyben nem érek egyet,h ne legyen valaki önmaga..Nagyon látszik,ha valaki megjátsza magát!

Ezek viszont nekem nagyon tetszettek,nekem haosnlóak a vágyaim :

ws how tired I am at the end of the day, and though he’s just being considerate, instead of asking me if I’m in the mood for sex, I long for him to be a bit masterful and say: “I want you. And I want you now.”" - "Tudja, hogy munkából hazatérve fáradt vagyok, és megértő akar lenni mikor rákérdez, van-e kedvem szexelni, de valójában arra vágyom, hogy legyen férfiasabb és mondja azt: Akarlak. Most." Az előző cikkhez tartozott ez is, de külön cikket írtam miatta :)

"Learn to tolerate conflict. So, my basic advice to men who want to know what to do to gain respect in their relationship is to practice and learn to be more comfortable in male/female arguments." - "Tanulja meg elviselni (kezelni) a konfliktusokat. Ahhoz, hogy a nő tisztelje a kapcsolatban, a férfi gyakorolja és tanulja meg kezelni a férfi/nő konfliktusokat." Itt Dr. Helen arról beszél, hogy a férfi ne adja be automatikusan a derekát a nő első nyaffantására, sőt, ne hátráljon meg akkor sem ha a nő veszekedésig viszi a dolgot. Egy férfi álljon ki magáért és az igazáért, akkor is ha nehéz és fárasztó - még a saját nőjével szemben is. Ez egy bonyolult téma, de első lépésnek ez egy igen jó tanács.

2012. nov. 29. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
biztos ronda vagy
2012. nov. 29. 22:51
 9/9 anonim ***** válasza:
az a cikk az nagyon jo...es milyen igaz :/ (N)
2012. nov. 30. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!