Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányok tényleg nem kellenek senkinek?
17 éves vagyok és 158cm, nőni már nem fogok:( azt vettem észre h az alacsony srácoknak a magasabb csajok tetszenek és kb. az olyan alacsony lányokat mint én meg semmibe nézik..
a magas fiúknál meg nem merek kezdeményezni mert náluk sztem még annyi esélyem sem lenne:( volt egy srác aki nagyon tetszett és bepróbálkoztam nála de elég durván visszautasított hogy neki nem tetszenek a "kislányok" meg ,h úgy nézek ki mint egy 12 éves és úgyse találok magamnak pasit... és ez a srác kb. 5 cm-el volt magasabb nálam.. igazából az is a baj hogy nagyon vékony vagyok és az arcom is kislányos de ezzel nem tudok mit csinálni.. nem szeretek sminkelni és nem akarok 10cm-es kényelmetlen magassarkúban szerencsétlenkedni azért hogy idősebbnek tűnjek.. szóval nem szeretnék megváltozni hanem olyan párt szeretnék aki elfogad úgy ahogy vagyok.. vannak egyáltalán még olyan srácok akiknek bejönnek a vékony és alacsony lányok? oh és bocsi hogy ilyen hosszú lett:)
Nos...eléggé régi kérdés és tudom, hogy ezt már senki nem fogja elolvasni. De! Szerintem is hülyeség ez a kérdés, remélem megtaláltad már az igazit, aki nem csak a magasságod miatt szeret. :)
Amúgy meg... sokkal nagyobb szerencséd van, mint nekem. Én majdnem 175cm magas vagyok, lányként. Nőknél nem hinném, hogy olyan nagy hátrány lenne a Te magasságod. Ém is lefaragnék 10cm-t a magasságomból, ha tehetném. Mindenkinek az kell, amilye nincs. Egyenes hajúak göndört szeretnének és ugyamez fordítva. Addig nem is fogsz könnyen találni párt, amíg nem tanulod meg szeretni önmagad.^^ Legalábbis ez az én "mottóm". Sok ideig tartott, de végül megbékéltem a 174/5 centimmel. Szerencsém van, mert egész sok magas pasit látok mostanság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!