Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányok tényleg nem kellenek senkinek?
17 éves vagyok és 158cm, nőni már nem fogok:( azt vettem észre h az alacsony srácoknak a magasabb csajok tetszenek és kb. az olyan alacsony lányokat mint én meg semmibe nézik..
a magas fiúknál meg nem merek kezdeményezni mert náluk sztem még annyi esélyem sem lenne:( volt egy srác aki nagyon tetszett és bepróbálkoztam nála de elég durván visszautasított hogy neki nem tetszenek a "kislányok" meg ,h úgy nézek ki mint egy 12 éves és úgyse találok magamnak pasit... és ez a srác kb. 5 cm-el volt magasabb nálam.. igazából az is a baj hogy nagyon vékony vagyok és az arcom is kislányos de ezzel nem tudok mit csinálni.. nem szeretek sminkelni és nem akarok 10cm-es kényelmetlen magassarkúban szerencsétlenkedni azért hogy idősebbnek tűnjek.. szóval nem szeretnék megváltozni hanem olyan párt szeretnék aki elfogad úgy ahogy vagyok.. vannak egyáltalán még olyan srácok akiknek bejönnek a vékony és alacsony lányok? oh és bocsi hogy ilyen hosszú lett:)
Hidd el, nem azt fogja nézni ha szeret, hogy jaj hány cm is vagy pontosan... Amikor meglát és megtetszel neki, azt is látja hogy mennyire vagy magas! Tehát úgy tetszel ahogy vagy! Akkor meg mit számít? Akinek meg baja az tehet egy szivességet...
Barátom nekem azt mondja, pont tökéletes vagyok a 160 cm-rel. Ő van 190 cm kb (de ő sem tudja pontosan). Múltkor felálltam az ágyra és magasabb lettem tőle egy kicsit, óh mondom azért így mindjárt jobb. Kényelmesebben lehet egymást ölelgetni. :D
Hát itt biztos tudsz ismerkedni! :DDD
Amúgy hová valósi vagy? :)
161cm vagyok és ez sose volt gond a párkeresés során, mondjuk én hordok magassarkút.
Hugom még alacsonyabb mint én és mindkettőnknek 180cm fölötti párja van :D
"ez tudod mekkora hlyeség?a legtöbb fiúismerősöm folyton pici vékony lányokat akar összeszedni."
mert pel-do-fil roooohadékok!!! a fiuk 80%a pe-do-fil !!
azért buknak a kicsi lányokra !!!!
Nos akkor jövök én.
153 cm vagyok, és lassan 19 éves.
Az alacsony fiúkkal nekem is ugyanaz a tapasztalatom, beképzelt bunkók, akik csak +170es csajokkal akarnak együtt lenni... Ez van.
De a magas pasik... hát volt már egy jó pár barátom, kb. 6-7 de az öszes 180+-os volt, sőt a jelenlegi 189:)
És annyira imád, és annyira tud kényeztetni és annyira jó.:)
Szerintem ne félj, és ekkora marhaságokat meg ne beszélj, illetve ne így gondolkodj. Ha most nem is, de később bármikor fel tudsz majd venni egy akár 15cmes magassarkút, míg egy 170cmes csaj, bármennyire is szakad meg a szíve érte vagy tíl magas lenne a pasia mellett vagy mindenkinek megenné a kását a fejéről! Légy büszke, mert az alacsony lányok a magas pasik körében nagyon keresettek:) Én büszke vagyok, nagyon is, mert megvan mire, én is vékonyabb vagyok, de formás elől hátul, szóval megvan ami kell, és folyton a krémből választhattam, tehát a legszebb pasik az enyémek, fel a fejjel csajszi:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!