Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal tanárok főiskolán, egyetemen! Szoktátok fűzni a hallgatóitokat?
Nálunk 2 tanárról is biztosan tudtuk.Volt egy negyven év körüli,a másik pedig 28 volt...
Az egyik konkrétan(a fiatal) a szak negyedénél bepróbálkozott akár facen,akár vmelyik bulin...végül az utolsó évben kikötött az egyik szaktársunk mellett, azt hisze már egy éve együtt vannak :)
Sulit inkább nem mondanék :D
Én az egyetemről két esettel is találkoztam.
Az egyikegy elsős lány és egy tanársegéd, aki kb. 30 éves volt, jártak és utána nemsokára szakítottak. ezt is elég sokan tudták.
A másik is egy évfolyamtársam, aki felszedte egy bulin a tanárját(bár azt hiszem ő is 30 körül volt) és mindenki tudta. Most már házasok, és gyerekeik is vannak.
Meg volt egy másik tanszéken egy jó nagy hímribanc tanár, akinek volt egy csomó gyereke, de mindig csalta a feleségét a diákokkal, hát elég undorító pasas volt, tiszta hányinger.
Én ezekről tudok, de pusmogtak mást is, de arra nincs bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!