Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal tanárok főiskolán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal tanárok főiskolán, egyetemen! Szoktátok fűzni a hallgatóitokat?

Figyelt kérdés
Jöttetek már össze hallgatótokkal, akár alkalmi kalandból? Vagy ismertek ilyen esetet? Középiskolás sztori nem érdekel!

2012. nov. 29. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hát igen
2012. nov. 30. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy csomó felsőoktatásbeli tanárt ismerek, akinek volt "afférja" diákkal. Volt köztük egy-két kellemetlen helyzet, amikor csak az egyik fél volt szerelmes a másikba, de egy csomó olyan van, amikor ugyanúgy komoly kapcsolat, mintha bárhol máshol találkoztak volna... még olyan is volt, amikor volt köztük vagy 20 év korkülönbség és még a lány szülei is teljesen elfogadták...
2012. dec. 1. 20:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Te tanár? Ne mondd már.
2012. dec. 7. 11:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 tanárról is biztosan tudtuk.Volt egy negyven év körüli,a másik pedig 28 volt...

Az egyik konkrétan(a fiatal) a szak negyedénél bepróbálkozott akár facen,akár vmelyik bulin...végül az utolsó évben kikötött az egyik szaktársunk mellett, azt hisze már egy éve együtt vannak :)

Sulit inkább nem mondanék :D

2012. dec. 7. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekelne:)!
2012. dec. 7. 13:04
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Én főiskolán oktattam, felnőttképzésben. Egyik tanítványom nagyon szerelmes volt belém. Kicsit fura volt, de ő cibált randira. Végül összejöttünk, 2 évig tartott. Végül én szakítottam, de ennek már semmi köze nem volt a tanítványi viszonyhoz. Néha kicsit ciki volt a helyzet, pl. vizsgáztatni. Az egész évfolyam tudta...
2012. dec. 7. 16:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Én az egyetemről két esettel is találkoztam.

Az egyikegy elsős lány és egy tanársegéd, aki kb. 30 éves volt, jártak és utána nemsokára szakítottak. ezt is elég sokan tudták.

A másik is egy évfolyamtársam, aki felszedte egy bulin a tanárját(bár azt hiszem ő is 30 körül volt) és mindenki tudta. Most már házasok, és gyerekeik is vannak.

Meg volt egy másik tanszéken egy jó nagy hímribanc tanár, akinek volt egy csomó gyereke, de mindig csalta a feleségét a diákokkal, hát elég undorító pasas volt, tiszta hányinger.

Én ezekről tudok, de pusmogtak mást is, de arra nincs bizonyíték.

2012. dec. 14. 11:54
 18/19 szoctak válasza:
nekem az egyik ismerösőm csinálta jól golya táborba össze jött a suliból egy tánc oktatóval, de a mi szakakununkat nem oktatja soha. Igy fel vállalhatják, és még előnyre is szert tett. Bár 5éve jól meg vannak és nm azért jöttek össze h előnyük származon ebből a kacsopoatból.
2013. jan. 26. 11:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja én mindegyiket megdugom.
2013. aug. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!