Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolán/munkahelyen sem lesz más a helyzet? 17/L
Semmi gond a külsőmmel, csak más lány vagyok, mint a többi.
Nem szoktam a fiúkra tapadni, ha ők nem akarnak velem beszélni, én egyiket sem szólítom meg.
Rájöttem, hogy az ilyen lányok mint én senkit sem érdekelnek.Nem akarok viháncolós rib@nc lenni.
Tudom, de a többi lány nem beszélgetni megy oda.
Rendesen rájuk tapadnak.
Jaja, és hidd el vannak hasonló fiúk is, csak nehéz megtalálni őket.
Amúgy meg egyedül is szépen el lehet éldegélni.
Gondolom eléggé megközelíthetetlennek tűnhetsz, ezért nem kezdeményez senki beszélgetést veled. Ez nem jó módszer, ha valaki ennyire elzárkózik a többiektől. Miért nem szólítod meg őket? Nem azt feltétlen, aki tetszik, csak úgy bárkit, akivel amúgy szívesen beszélnél. Ne viselkedj úgy, mint valami kis felsőbbrendű királylány, aki képtelen lenne rá, hogy ő szólítson meg valakit... Miért nem teszed? Ettől nem vagy ribanc, és nem kell viháncolnod se... bár egy mogorva lányt tényleg kevesebben akarnak megismerni.
Vagy változtass ezen a zárkózottságon, vagy fogadd el, hogy sose leszel az az ember, akire majd mindenki vágyik. Szerintem a későbbiekben is így marad, ha nem teszel ellene semmit...
Van kedved ismerkedni? igazából csak barátkozni szeretnék és segítene neked. Írj privit, ha gondolod!
22/F
Szívesen megismerkednék egy olyan lánnyal mint te vagy,és azért is mert csak az ilyen lányok szimpatikusak akik nem a ribanc kategoriába vannak....
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!