Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választ egy fiatal nő idős férfit magának?
És miért választ egy idős férfi fiatal lányt magának???
Ugyanolyan furcsa mind a kettő.
Nem!amit eddig írtak az hülyeség....
Kedves kérdező,én 15 vagyok,és amióta az eszemet tudom,mindig is az idősebb férfiak jöttek be,volt olyan eset hogy egy,kettőbe bele is estem és 20-30 év volt a korkülömbség.
Ennek ellenére nem kell ide semmiféle komplexus.Egyszerűen vonzódunk egymáshoz és ennyi,no meg még az hogy az idősebb pasik érettebbek,inteligensebbek,más a gondolkodásuk mint egy mai 17 évesnek.....azok nekem mindig is kisfiúk voltak.....
Mégis mekkora korkülönbségre gondolsz? Mert azért az idős és fiatal elég bő kategória!
Nekem pl. az számít sok korkülönbségnek, ha egy korombeli nő (30 éves vagyok) egy 50+ férfival van. De ismerek olyan 43 éves férfit, akivel igenis el tudnám képzelni magam, mert mind kinézetre, mind fölfogás terén bejön nekem. Szóval ebben az esetben is jelentős a korkülönbség, de mégsem olyan sok tekintve a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!