Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a lányt, aki tetszik?
Figyelt kérdés
Neki most pont van barátja és szereti is, de mi elég jó barátok(?) lettünk év eleje óta (egyetemen).
El akarom őt felejteni, illetve, hogy ne érezzek szerelmet iránta, de folyton eszembe jut. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, de, igaz nem mondta még ki, de ő csak barátként tekint rám, ez biztos, sőt egy tucat fiúbarátja van, akik mind szerelmesek belé. :D Ez van. Jön a vizsgaidőszak és nem lesz ez így jó.
Módszerek?
2012. nov. 29. 09:24
11/11 xicon válasza:
Szia én is hasonló helyzetben voltam / sajnos megint és tényleg jó ha másra gondolsz helyete inkább .amikor van időd pl: tölts több időt a haverokkal és kérd meg rá öket hogy figyeljenek rád .foglald le magad . nekem régen a haverok segitettek meg persze az hogy bele szeretem egy lányba akkoriban .most is csak a barátaimra tudok támaszkodni .probáld meg te is ha az időd engedi .menjetek el sörözni , hülyülni stb. sok sikert hozzá remélem tudtam segiteni .nekem ez bevállt és utána el is felejtettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!