Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a lányt, aki tetszik?
Neki most pont van barátja és szereti is, de mi elég jó barátok(?) lettünk év eleje óta (egyetemen).
El akarom őt felejteni, illetve, hogy ne érezzek szerelmet iránta, de folyton eszembe jut. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, de, igaz nem mondta még ki, de ő csak barátként tekint rám, ez biztos, sőt egy tucat fiúbarátja van, akik mind szerelmesek belé. :D Ez van. Jön a vizsgaidőszak és nem lesz ez így jó.
Módszerek?
Én sem öntöttem mondtam még el neki , hogy mit érzek iránta (rontottam volna a helyzeten), sőt, mivel most azon vagyok, hogy elfelejtsem, próbálom nem kimutatni, nem mosolyogni annyit.
Aki volt ilyen helyzetben, írna?
Rendben, de most vizsgaidőszakban tuti nem fogok csajozni, sőt bulizni is már csak kb szilveszterkor megyünk.
Ezért vagyok bajban. Tanulással néha elterelődik figyelmem, de aztán a csaj ír facebookon és megint megáll az idő. :D :) Próbálok nem azonnal reagálni rá, van, hogy ő sem tud egyből. Csak hogy ne tűnjek nyomorék tolakodónak. Mert én tiszteletben tartom a párkapcsolatát, sőt ő ennekörül, és keresi a társaságomat más férfiakkal ellentétben, akik csorgatják a nyálukat.
Csak nekem ez kicsit ,,fájó" érzés, hogy ő már másé és tudom, hogy le kell mondanom róla, de hogy hogyan tegyem....
Ja és minden nap, tök véletlenül találkozunk a suliban, azokon az időpontokon kívül, amikor együtt tanulás van.
Nem ,,zavar", csak előhozza belőlem azt az érzést.
Rendben. Én próbálom.
De, ha valaki olvassa ezt és konkrétan ő is volt már ilyen helyzetben, szívesen olvasom, hogy hogy élte túl azt az időszakot. :) Miket csinált, hogy is történt az egész. Elvégre ezért van a gyk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!