Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első komoly kapcsolata, első nagyobb gonddal. Szilveszter és karácsonykérdés?
Szóval én 21 éves vagyok a barátom 30 és össz-vissz 4 hónapot vagyunk együtt.
Nekem ez az első kapcsolatom.
A gond ott kezdődik,hogy ő mindenképp együtt akar karácsonyozni és szilveszterezni én nem igazán.
Mivel ő vidéki,azt szeretné hogy legalább 1 napra menjünk le oda (230km egy irányba) engem viszont egyáltalán nem vonz a faluja-báhh rohadt hideg van ott,uncsi és nagyon sok tényleg nagyon buta rokona van ott,semmi közös témám nincs velük,túl egyszerűek állandóan csesztetnek a hülye kérdéseikkel (pl :szeretem -e a fiúkat,mennyire szeretem,lefeküdtünk -e már stb)...
Az én szüleim pedig nem akarják őt látni szenteste nálunk,mivel nem kedvelik.
Szilveszterrel az a gond,hogy én naaaggyyy buliba szeretnék menni ő pedig mindenképp otthon szeretne lenni nála velem kettesben.
Hogy kerülhetem el a nagy sértődöttséget?Mit mondjak?Én mondtam,hogy partyt szeretnék,de az neki nem tetszik mert sok pénz stb.Ő azt sem szeretné hogy a barátaimmal menjünk csak kettesben,ettől a kettestől lassan frászt kapok.
Igen,ő is nagyon szeret.Elvileg még meg is halna értem,de olyan komolyan mondja,hogy lassan el is hiszem.
Pedig ezek nekem annyira nagy szavak,én nem mennék tűzbe érte.Azt mondja,soha nem szeretett még senkit így és biztos nem is fog utánam.Annyira kevés időnek érzem,amit együtt töltöttünk el eddig és mégis ilyeneket mond,számomra ez hihetetlen.
Bár minden tette azt bizonyítja,hogy nagyon szeret,de én tényleg nem vagyok annyira szerelmes..kedvelem csak.
Wááh,de nehéz ez.
Volt már ilyen kaliberű barátnőm, ő szeretett bulizni, társasági ember volt, én meg inkább megvoltam magamban. Csak nálunk mindketten szerelmesek voltunk, de pont hogy ő volt az aki nem ment eleinte bulizni, ha küldtem se és mindig velem akart lenni. Azután meg megkaptam hogy miattam sosem bulizhatott, és nem vágyik még komoly kapcsolatra és még ki akarja élni magát, satöbbi. Plusz már én is untam hogy mindig a nyakamon lóg, és én sem tudok egy percre egyedül lenni.
Meg mondom, ő egy 30 éves, kicsit fura is ez a hű de nagy szerelem, olyan megkeseredett szöveg. Bár betudható annak is h 30 évesen egy fiatal kis csaja van. Te meg ráadásul szerelmes sem vagy, inkább csak örülsz sztem hogy végre van egy komoly kapcsolatod.
Plusz ahogy elmondod, néha kicsit bele is untatok már ebbe a dologba, pedig még csak 4 hónapnál tartotok, később meg semmi nem lesz jobb.
"én nem mennék tűzbe érte"
Aki ilyet ír, az nem szerelmes. Az ünnepek kényes kérdés, mert mindenkinek megvannak a maga szokásai és ahhoz, hogy közelítsünk a másikhoz kölcsönösen ki kell lépnünk a komfortzónánkból.
Te 21 évesen szilveszterkor partyznál, pörögnél, ő meg már otthon ülne kettesben ő nem az a bulizós ember, és gondolom hozzád hasonló korúakból áll a baráti társaságod neki kellemetlen lenne bulizni menni (itt kibukik a korkülönbség is).
Nem érzed jól magad a kapcsolatban. Adj magatoknak 1 hónapot, ha továbbra is úgy érzed, hogy sok a súrlódási pont inkább szakítsatok, találhatsz olyan pasit is akivel boldog leszel.
ó te jó Ég, mintha csak magamat/magunkat látnám; meg így a hozzászólásokból is. épp annyi különbséggel, hogy nálunk nem pont így van a "szereposztás".
de csak húzzuk-nyúzzuk már fél éve, és egyre inkább fogy a hitem meg a reményem, hogy jó lesz...
a szilveszter-kérdés is felmerült: én vele lennék, de félek, hogy ő meg csak erőltetésből lenne velem, én meg emiatt csak rosszul érzem majd magam. ha vele leszek, otthon maradunk, ha nem akkor meg bulizni megy... együtt miért nem mehetünk bulizni?!
Esetleg az nem megoldható, hogy az este egyik felében együtt vagytok (vagy mondjuk egész 31-én, úgy éjfélig vagy éjfél utánig), később meg elmentek valahova (mondjuk oda se barátokkal, csak ketten)? vagy ez így már túl bonyolult? talán mindketten jól járnátok. viszonylag...
Őőő ... úgy oldodott meg,hogy végül ő otthon fog duzzogni -.- és egyedül nyaldosa a sebeit.Én meg megyek buliba,barátokkal.
Jó,mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!