VV Lacinak komoly cége, egzisztenciája van (volt) idekint, nem gondolja, hogy a VV-ben totál lejáratja magát, és nagyobb kára lesz belőle, mint haszna?
A többiek lehet átmeneti népszerűséget kapnak, vagy feltörnek, de Laci??? Valami testőri cége van, vagy mi? Ezek után, amit a VV-ben nyújt, mutat magából, ki akarna vele dolgozni? Szerintem nagyon nevetségessé teszi magát.
Biztos van akik szeretik őt, de a nagy többség szemében nevetséges, és azok akik esetleg a szolgáltatásait igénybe vennék, biztos nem egy valóságshow-ban ugrándozó, üvöltöző, ráadásul sunyiskodó embert választanak.
Szerintetek?
Egyszerű az ok, nem kell keresni, még a villába való beköltözése előtt személyesen nyilatkozta amikor megkérdezték tőle, hogy miért szertne villa-lakó lenni.
Jogászként, pszichológia tanulmányt, esszét akar írni, és könyvben megjelentettni, a POLGÁRI társadalom (nem Hiv. védelmi szervek tagja) bármilyen kényszerből, a külvilágtól elszigetelt, összzárt, emberek morális, és viselkedés romboló hatásáról.
utolsó: jah akkor értem, ha ezt mondta. más kérdés, hogy kiváncsi lesz-e valaki az ő véleményére, mert, akárhogy is de nevetségessé tette magát, és én pl egy olyan ember véleményére nem vagyok kiváncsi, aki számomra 5 hónapig egy 0.
és félreértés ne essék, nem azt várom, hogy vezsekedjen, köpködjön st, de a hit és becsület, harc meg edzés... ezek csak kijönnek a száján, de semmit nem csinál.
"Jogászként, pszichológia tanulmányt, esszét akar írni, és könyvben megjelentettni, a POLGÁRI társadalom (nem Hiv. védelmi szervek tagja) bármilyen kényszerből, a külvilágtól elszigetelt, összzárt, emberek morális, és viselkedés romboló hatásáról."
Szemléltethetné a dolgokat a saját viselkedéséből vett példákkal is...ja, és miután befejezte a könyvét, írhatna egy esszét a mérhetetlen zabálás romboló hatásairól is(már plusz 20 kg-nál tart, amióta a villában van.Hát legalább ebben első.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!