Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életem első komoly kapcsolata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első komoly kapcsolata, első nagyobb gonddal. Szilveszter és karácsonykérdés?

Figyelt kérdés

Szóval én 21 éves vagyok a barátom 30 és össz-vissz 4 hónapot vagyunk együtt.

Nekem ez az első kapcsolatom.

A gond ott kezdődik,hogy ő mindenképp együtt akar karácsonyozni és szilveszterezni én nem igazán.

Mivel ő vidéki,azt szeretné hogy legalább 1 napra menjünk le oda (230km egy irányba) engem viszont egyáltalán nem vonz a faluja-báhh rohadt hideg van ott,uncsi és nagyon sok tényleg nagyon buta rokona van ott,semmi közös témám nincs velük,túl egyszerűek állandóan csesztetnek a hülye kérdéseikkel (pl :szeretem -e a fiúkat,mennyire szeretem,lefeküdtünk -e már stb)...

Az én szüleim pedig nem akarják őt látni szenteste nálunk,mivel nem kedvelik.

Szilveszterrel az a gond,hogy én naaaggyyy buliba szeretnék menni ő pedig mindenképp otthon szeretne lenni nála velem kettesben.

Hogy kerülhetem el a nagy sértődöttséget?Mit mondjak?Én mondtam,hogy partyt szeretnék,de az neki nem tetszik mert sok pénz stb.Ő azt sem szeretné hogy a barátaimmal menjünk csak kettesben,ettől a kettestől lassan frászt kapok.

2012. nov. 27. 23:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Egyke vagy? Jó hivatkozási alap, hogy neked kötelező otthon lenni karácsonykor, utána meg rokont látogattok, ez így megy 20 éve, ne haragudjon, de ebben nincs kompromisszum addig míg együtt nem éltek vagy valami.

Szilveszterre meg kezdj el siránkozni, hogy sose mentek sehova, szilveszterkor mindenki bulizik, tök rossz lenne otthon ülni stb.

Nézd én nem vagyok egy bulizós típus, mi sokszor nem megyünk el szilveszterkor, de ha bármelyikőnkre rájön a mehetnék akkor, a másik nem mondja azt, hogy nem ár. A szilveszter más, mint egy pénteki parti és egyszer van egy évben.

Eleinte az én páromat sem kedvelték a szüleim, az első karácsony úgy nézett ki, hogy én hazamentem a szüleimhez, mert nem akartam náluk maradni (egy udvarban lakott/laktunk a szüleivel) ők többen is vannak, én egyke vagyok, nekünk még saját karácsonyfánk sem volt, én nem akartam ott karácsonyozni. Viszont még a szüleimmel sem volt olyan a viszony, hogy akkor ő telepedjen be a mi karácsonyunkba. Így mikor a szüleim 27-én elutaztak a rokonsághoz én otthon maradtam és ő meg leutazott hozzám.

A következő karácsonyokkor már jóban volt a szüleimmel, mindig nálunk voltunk. Aztán meg a saját házunkban.

Lehet valakinek fura, hogy miért nem együtt karácsonyoztunk már először, de kb. úgy nézett volna ki, hogy fa nélkül ülünk a gép előtt, aztán átmegyünk a szüleihez egymás kezébe nyomjuk az ajándékot és csá, karácsony. Otthon mi ennek nagy feneket kerítettünk, együtt főztünk a szüleimmel, együtt díszítettük a fát, kiöltöztünk, csempésztük az ajándékokat stb.

2012. nov. 27. 23:54
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen egyke vagyok!Ez jó ötlet,köszi:)
2012. nov. 27. 23:56
 13/26 anonim ***** válasza:
67%

Neked meg a családjához nincs kedved. 1:1

Kompromisszumra kell jutnotok. Ez viszi előbbre a kapcsolatot. Ha valaki nem hajlandó áldozatokat hozni-itt ez a kifejezés még erős :D-,nem is akarja igazán a fejlődést.

2012. nov. 27. 23:57
 14/26 anonim ***** válasza:
66%

Ezt a másik családjánál való ünneplést tényleg kár erőltetni 4 hónap után, mikor még csak együtt sem éltek és nem is jöttök ki egymás családjával. A Szilveszterrel meg az a baj, hogy nagyon különbözőek lehettek szerintem, ő otthonülő, te meg bulizós. Nem tudom, hogy tudtok megegyezni, de ebből még lehetnek nehézségek később.

Én, ha a párom kettesben akarna velem szilveszterezni, nem erőltetném rá a barátaimat, inkább elmennék vele valami buliba, a barátokkal meg majd szórakoznék máskor. A Karácsony meg attól függene, tényleg mennyire komoly már a kapcsolat. Ha nem annyira, akkor szenteste mindenki lenne a saját családjával. Esetleg a délutánt együtt töltenénk, meg mondjuk a 25-ét. Csak ehhez kompromisszumkészség kellene mindkét részről.

2012. nov. 27. 23:58
 15/26 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a kérdező pasijának nem a barátokkal van baja, hanem egyáltalán azzal, hogy elmenni VALAHOVA....

Amúgy milyen 30 éves faszi az, akinek egy rohadt szilveszteri bulira se telik? Ráadásul csak magára se, nemhogy téged meghívjon...

2012. nov. 28. 00:03
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Sztem legyen külön karácsony, szülőkkel, utána egy közös kettesben. Szilveszterkor meg sztem menjetek el közösen, kettesben valamerre.

De sztem nagyon nem illettek össze.

2012. nov. 28. 00:03
 17/26 A kérdező kommentje:
És most emiatt szakítsak?Amúgy tényleg nem,de húzom az időt talán,hogy hátha jobb lesz.
2012. nov. 28. 00:07
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
Te egy fiatal, bulizós, társaságközpontú csaj vagy, ő meg egy otthonülős pasi. És azért korkülönbség is van köztetek bőven....nem azt mondom h szakíts most azonnal, de itt mindkettőtöknek változnia kéne, és egymáshoz csiszolódni...és nem úgy tűnik hogy ehhez bármelyikőtöknek lenne késztetése.
2012. nov. 28. 00:11
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
Hát nagyon különböztök, úgyhogy ennek a kapcsolatnak nem sok jövője van.
2012. nov. 28. 00:12
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Itt buknak el sokat. Nem lesz jobb. Ha tudod, hogy nem jó, jobbat kell keresni még az elején. Egyébként meg az lesz belőle, hogy évekig nyúzzátok egymást, és már csak azért nem szakítotok vagy 10 évig, mert megszoktátok a másikat.

Neked a legszebb éveid mennének el, neki meg egyre sürgetőbb, hogy találjon valakit, aki hozzáillik.

Nem kell sajnálni, én majdnem egy évet vacilláltam úgy sajnáltam az exemet, hogy az mennyire szeret, de én látom, hogy nem illünk össze, mi lesz szegénnyel. Úgy bőgött, mint egy gyerek, sírt, kapaszkodott, ígért. Aztán egy hónap múlva megint szerelmes volt. Másba. Hát mondom és még én sajnáltam szegénykét.

2012. nov. 28. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!