Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ha nektek egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha nektek egy srác nem igazán jön be, de nem is undorodtok tőle a srác változtathat a helyzeten????

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Leginkább 14-20 közötti lányok véleményére lennék kíváncsi!

Szóval. Ha van egy srác aki nem jön be, de nem is undorodtok tőle, a srác változtathat a helyzeten?( ha pl külsőleg nem igazán jön be) Mármint ha a srác pl kedveskedik, elhív fagyizni, beszélget veled stb.. Akkor lehet hogy a külsöségét kompenzálja a természete???? Vagy ha egy lánynak ránézésre nem jön be egy srác, annak az már halott ügy? Lehetséges hogy egy lány és egy fiú beszélget, és a lány a beszédje alapján szeret a fiúba?

2012. nov. 27. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Simán változtathat, a személyisége teszi vonzóvá ebben az esetben. (Bár már bőven nem vagyok 14-20 közötti, de voltam én is, természetesen, és már akkor is így voltam vele.)
2012. nov. 27. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen én már jártam így! Valahogy összegabalyodtunk,volt többször szex is,jóléreztük magunkat,de szerelem vlahogy nem lett!
2012. nov. 27. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Én már 22 éves vagyok, de mondok neked valamit. A srác akivel jelenleg járok, egyáltalán nem jött be külsőre, nem is érdekelt a srác, sem igazából. Egy helyen dolgoztunk sokáig, de más részlegen, szünetekbe többször voltunk együtt. A lényege az hogy nyáron kerültünk egy részlegre, egy csapatba őt rakták át hozzánk, és a sors úgy hozta hogy pont együtt kellett dolgoznunk, mert két eberes munkát végzek és tudják hogy azt egyedül még a legjobb ember sem tudja vinni 3-4 óránál tovább. Akkor nagyon sokat beszélgettünk, és végül a srác pár héttel később elhívott engem egy buliba én meg gondoltam elmegyek. Aztán kiderültek dolgok, hogy ő milyen jó fej ember, nagyon sokat kedveskedett velem, mindig mellettem volt, volt hogy perverzek szálltak rám, de ő megvédett, volt hogy amikor lekéstem az utolsó buszomat akkor ő az éjszakáját arra áldozta hogy velem legyen ameddig nem jön a buszom, és tudtam hogy neki másnap maszekolnia kellett mennie és akartam hogy menjen haza egy kicsit pihenni, de ő nem ment, velem akart lenni, és ugye rájöttem hogy én jelentek neki valamit, meg így menet közben éreztem is hogy fontos nekem és rám tört a szerelem. Aztán most augusztus végén volt amikor összejöttünk, azóta vagyunk együtt. Külsőleg nem egy szép látvány, sokan félnek tőle, mert az a mogorva kinézetű, de ez mellett nagyon jószívű aranyos ember, és akkor megértettem azt hogy sosem a külsőt kell nézni egy ismerkedésnél. Nagyon szeretem azóta is, tényleg nagyon figyelmes, vigyáz rám. Sajnos már nem dolgozunk egy helyen, ő egy jobb ajánlatot kapott, egy újabb helyen, hiányzik is ezért, de találkozunk 2-3 naponta és akkor többször hogy ott alszok nála, agy ő alszik itt. A szüleim elfogadták őt barátomnak, nagyon csípik a fejét, eddig egy barátomat nem fogadták el ennyire mint őt. És mindent megtesz azért hogy boldog legyek mellette.

Szóval nem a külső a lényeg, hanem a belső.

2012. nov. 27. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én jártam régebben 2 évet olyan pasival,aki nem is tetszett. Szóval simán lehet,hogy előfordul Veled is.
2012. nov. 28. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Párom nem egy álomhapsi, de nem taszít. Megfogott a kedvessége, a figyelmessége, hogy lehet vele beszélgetni, sokat nevettünk, érdekli a világ, sok érdekességet tud mesélni.

Bár én kiesek a megadott korosztályból, de 16 voltam, mikor összejöttünk és a mai napig együtt vagyunk.

23/L

2012. nov. 28. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!