Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy egy srác csak a szexre hajt, abbol időmulva komolyabb is lehet?
Figyelt kérdés
Egy srác ugy mondta ismimnek h megdugna++... De én arra vagyok kiváncsi ,hogy ebből még száithatok e többre is esetleknormális kapcsolatra. Vagy az ilyenek nem változnak? Ha lehetséges akkor hogyan?2012. nov. 26. 19:25
1/4 anonim válasza:
Persze, csakis azt jelentheti, hogy nagycsaládot akar. XDDDD
2/4 anonim válasza:
Nekem a fiu barataim elmondtak, hogy a legtobben kategorizaljak a csajokat.
1 dugnivalo,
2baratnonek,
a kategoriak kozott nem nagyon van atjaras.
Egyebkent meg miert akarsz egy olyan pasit mmagadnak, aki "megdugna"
Miert nem varsz egy olyanra, aki randira hiv es kedves veled?
3/4 anonim válasza:
Ha nem ismer, akkor honnan tudhatná, hogy jó-e veled együtt? Ha már megdugna akkor legalább el tudtok indulni ezen az úton.
4/4 anonim válasza:
vagy igen vagy nem! kevés itt a jövőbe látó... mindenesetre kisebb a valószínűsége az ilyen típusú férfiaknál a komoly kapcsolat esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!