Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek merjek kezdeményezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek merjek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve jóban vagyok ezzel a lánnyal beszélgetünk és már a legjobb barátként tartjuk egymást számon. Ha találkozunk akkor egy ölelés és ennyi. Mostanában szokatlanul elkezdett ölelgetni és bújni. Engem nem zavar persze. Néha már flört is van amit már kicsit nehezen tudok poénnak venni. Vannak olyan napok amiket együtt töltünk. A lényeg, hogy tegnap teljesen váratlanul kaptam egy arcra puszit. Ez már felhívás lehet egy csókra?
2012. nov. 27. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csókold meg, veszteni valód nincs.
2012. nov. 27. 15:33
 2/4 anonim válasza:
Van barátja?
2012. nov. 27. 15:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Nincs. :)

Én csak a barátságunkat féltem.

Mindent megbeszélünk egymással így azt is tudom, hogy nincs senki veszélyt jelentene.

Mond néha olyanokat is amik furán hangzanak egy baráttól mint "imádok veled lenni" és hasonlók.

2012. nov. 27. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
jajj de kis hülye vagy. :-D tetszel neki. többet szeretne, mint barátság ez egyértelmű. tessék szépen udvarolni meg ilyenek. :-D
2012. nov. 27. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!