Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? Mi a véleményetek? Részletek. Katt
most értelmezem igazán...
ez a fotoshopos gyanusítás...
persze,hogy "jó így"-felnőttként visszegondolva erre,úgy,hogy ma már semmi kihatása.És ezért mért is mennék orvoshoz?most?!
hogy akkor jó volt-e?hát végülis őt,az akkori testét nem kívántam.Magamat a felnőttkori ővele képzeltem el.Az ő énébe szerettem bele.Akinek a végkifejletét képzeltem el.Ezért is volt más szerelem ez.Kéthete viccként felhozta régi barátom.Odáig bőszítettem magam vele,hogy igazán rákérdeztem itt.
erről Gogol, a nagy író édesapja jut eszembe. ő 12 évesen halálosan beleszeretett egy lányba, aki akkor még csecsemő volt. mikor a szóbanforgó lány elérte a serdülőkort, meg is szöktette, igaz sikertelenül, mindenesetre utána feleségül is vette, és tömérdek gyerekük született, többek közt Gogol.
van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!