Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? Mi a véleményetek? Részletek. Katt
FOTOSHOP. :D :D :D
(Egyetlen 30 éves pedofil sem lehet olyan hülye, hogy ide írjon egy ilyen kérdést.)
De tisztán elvi síkon, ha nem ártasz vele senkinek, akkor semmi gond. Azt nem hiszem, hogy aki ilyen helyzetben van, az jól érzi magát. Hiszen törvényesen nem lehet együtt azzal, akibe szerelmes. Ez pedig a többségnek elég nagy baj, mert rosszul érzi magát tőle. (Mármint nem csak a pedofil esetben, hanem bárki tudja ezt: aki már volt szerelmes, az a kedvesével akar lenni. Ez ilyen, így működik.)
Tehát ebből kiindulva azt elhagyhatjuk, hogy a pedofilnak "így jó". Vagy tettekre váltja a vonzalmát, amit a társadalom nem hagyhat annyiban, hiszen a másik fél sérül ettől; vagy nem, akkor viszont csendben befelé szenved. Utóbbi esetben egyáltalán nem kizárt, hogy segítséget kérjen és kapjon pszichológustól, aki nem fogja Őt automatikusan elárulni a rendőrségen. Főleg, hogyha a gyakorlatban nem is valósult meg semmilyen cselekmény. (A vonzalom önmagában még nem büntetendő, pont, mert nem ártott még vele senkinek.)
Tehát az ilyen nem "normális", de sok függ a részletektől.
nyugodjatok le én is ember vagyok,a kérdés nem kamu,de nem montam el normálisan a dolgot.most is egy velem egykorút szeretek,főleg mert ő a feleségem...
az akkor valami más szerelem lehetett.
nem olyan éles mint akkor a saját kortársaim iránt érzett.
nem én vagyok harminc éves,hanem az a lány,akit tizenhárméves koromba szerettem,én ezek szerintugyebár 40 vagyok.ez a "szerelem" két hónapig tartott.Meg kell jegyeznem ám,hogy emlékeim szerint nem voltak sima kislányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!