Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem!?
Sokaknak átlagosnak tűnhet, amit most itt leírok. Viszont engem egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog, ezért gondoltam hogy valaki mástól is segítséget kérnék.
Szóval... van egy lány a sulis csoportból, aki már egy ideje tetszik nekem. Vagy akár úgy is mondhatom, hogy mostanra már teljesen belezúgtam. Eddig minden rendben is lenne, csak az a probléma, hogy ő nem igazán érdeklődik irántam. (Néha rámnéz, meg mintha időnként figyelne is engem, jó értelemben, de amúgy semmi.) Most abszolút nem tudom, mit kellene csinálnom. Ha odamennék hozzá beszélgetni, akkor szerintem úgysem tudnánk pár szónál többet mondani a másiknak, meg egyébként is olyan értetlenül állna a dologhoz. Most azon gondolkozom, hogy egyik nap majd szépen mosolygok rá, amiből legalább félig már sejti a dolgot, aztán majd utána mindent elmondok neki részletesen, akár üzenetben megírva. Ha úgysem érez irántam semmit, akkor minek erőlködjek előre, ha meg ő is akarja, akkor majd utána alakulnak a dolgok. Ti mit gondoltok erről az egészről? Légyszi segítsetek, nagyon fontos lenne!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!